Start visumaanvraag
Aanvullende COVID-19 informatie

COVID-19COVID-19 / het Coronavirus heeft een enorme invloed op het internationale reizen. De regels voor het verkrijgen van visa veranderen bijna dagelijks. Wij krijgen hier veel vragen over. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw geplande reis. Tijdelijk hanteren wij aangepast openingstijden. Hou er tevens rekening mee dat door alle COVID-19 maatregelen veel aanvragen een langere procedure kennen. Veel aanvragen zijn alleen op afspraak mogelijk. Voor sommige aanvragen berekenen wij tijdelijk hogere servicekosten.

Steeds meer landen en luchtvaartmaatschappijen vereisen een vooraf ingevuld Health formulier (online, via een app of op papier). Tevens dient de reiziger vaak een negatief resultaat van de COVID-19 PCR test, maximaal 72 uur oud, voor vertrek te overleggen aan de luchtvaartmaatschappij en bij aankomst in het land van bestemming. 

Een PCR test voor reizen of visumaanvraag kunt u eenvoudig aanvragen via: www.visumplus.nl/covid-19-test

Wij adviseren u om altijd vooraf te informeren bij de luchtvaartmaatschappij over de regels die momenteel gelden. Voor zowel het vliegen, als bij aankomst op uw bestemming. Ook via IATA is veel up to date informatie per bestemming te vinden. En zie onze nieuwspagina voor updates over de verschillende bestemmingen.

2022:
Er gaan steeds meer landen, al dan niet langzaam, weer open. Steeds meer regels worden versoepeld. Bekijk de informatie per land of neem contact met ons op.


COVID-19 Wereldkaart

Deze kaart laat de stand van zaken zien van de beperkende maatregelen in verband met COVID-19. De kaart wordt verzorgd door Safeture.

De kaart wordt regelmatig bijgewerkt. Maar het is niet live, dus er is geen garantie dat er geen recentelijke wijzigingen zijn. Voor de meest up to date informatie gebruiken wij de informatie van IATA.

CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA