Start visumaanvraag
EXTRA DIENSTEN

OPHAALSERVICE / KOERIERSDIENST

VisumPlus biedt de mogelijkheid visumaanvragen op te laten halen op vrijwel elke locatie in Nederland, zowel per AMP koerier (levering volgende werkdag) als per directe koerier.


AMP koerier

 

Directe koerier


Gebruik van de ophaalservice per AMP koerier garandeert dat visumaanvragen de volgende werkdag door VisumPlus in behandeling worden genomen en de eerstvolgende mogelijkheid bij het consulaat worden aangeboden.


Het tarief voor deze service bedraagt € 70,- (incl. BTW) voor ophalen en retourneren
   Gebruik van de ophaalservice per directe koerier garandeert dat visumaanvragen dezelfde werkdag door VisumPlus in behandeling worden genomen en de eerstvolgende mogelijkheid bij het consulaat worden aangeboden.

Het tarief voor deze service is afhankelijk van de afstand en tijd. Neem contact met ons op voor een prijsopgave!


Direct aanvragen


Indien u gebruik wenst te maken van de ophaalservice, kunt u deze service direct bestellen bij het plaatsen van uw bestelling via onze website. Het is ook mogelijk de ophaalopdracht los in te geven via het opdrachtformulier.Geen visum maar wel een (spoed)koerier nodig?

Wij helpen u graag. Door de vele ritten die onze koeriersdienst maakt, kunnen wij u deze dienst aanbieden tegen een zeer scherp tarief! Heeft u voor een spoed rit een koerier nodig, zowel nationaal als internationaal, dan verzorgen wij dit graag voor u.

Neem contact met ons op via info@visumplus.nl of op 0174 642 804 voor een geheel vrijblijvende prijsopgave!
Betaling via iDeal of creditcard vooraf. Voor vaste klanten bieden wij de mogelijkheid ook deze dienst op rekening te bestellen.
EXTRA DIENSTEN
BUITENLANDSE DOCUMENTEN

Legalisatie of Apostille nodig op een in het buitenland uitgegeven document? lees meer
OPHAALSERVICE / KOERIERSDIENST

VisumPlus biedt de mogelijkheid visumaanvragen op te laten halen op vrijwel elke locatie in Nederland, zowel per AMP koerier (levering volgende werkdag) als per directe koerier.  lees meer
AFHAALBALIE AVIAPARTNER SCHIPHOL

Behalve het retourneren van uw paspoort bij u thuis of op kantoor kunnen wij ook uw paspoort naar de afhaalbalie op Schiphol versturen. lees meer
Meer extra diensten
CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA