Start visumaanvraag
EXTRA DIENSTEN

OPHAALSERVICE / KOERIERSDIENST

VisumPlus biedt de mogelijkheid visumaanvragen op te laten halen op vrijwel elke locatie in Nederland, zowel per AMP koerier (levering volgende werkdag) als per directe koerier.


AMP koerier

 

Directe koerier


Gebruik van de ophaalservice per AMP koerier garandeert dat visumaanvragen de volgende werkdag door VisumPlus in behandeling worden genomen en de eerstvolgende mogelijkheid bij het consulaat worden aangeboden.


Het tarief voor deze service bedraagt € 35,- (incl. BTW)

  
Gebruik van de ophaalservice per directe koerier garandeert dat visumaanvragen dezelfde werkdag door VisumPlus in behandeling worden genomen en de eerstvolgende mogelijkheid bij het consulaat worden aangeboden.

Het tarief voor deze service is afhankelijk van de afstand en tijd. Neem contact met ons op voor een prijsopgave!


Direct aanvragen


Indien u gebruik wenst te maken van de ophaalservice, kunt u deze service direct bestellen bij het plaatsen van uw bestelling via onze website, telefonisch via 0174 642 804 of online via het contactformulier.


  • Spoed ophaalservice voor 10:00 uur besteld, dan wordt uw zending dezelfde dag voor 17:00 uur opgehaald. (maandag t/m vrijdag)
  • Ophaalservice na 10:00 uur besteld, dan wordt op basis van tijdstip en ophaallocatie naar een passende mogelijkheid gezocht.
Geen visum maar wel een (spoed)koerier nodig?

Wij helpen u graag. Door de vele ritten die onze koeriersdienst maakt, kunnen wij u deze dienst aanbieden tegen een zeer scherp tarief! Heeft u voor een spoed rit een koerier nodig, zowel nationaal als internationaal, dan verzorgen wij dit graag voor u.

Neem contact met ons op via info@visumplus.nl of op 0174 642 804 voor een geheel vrijblijvende prijsopgave!
Betaling via iDeal, PayPal of creditcard vooraf. Voor vaste klanten bieden wij de mogelijkheid ook deze dienst op rekening te bestellen.

EXTRA DIENSTEN
VOORCONTROLE | PRE CHECK

Dien uw visumdocumenten in voor een Voorcontrole | Pre Check! lees meer
UITNODIGING SERVICE

VisumPlus zorgt voor een snelle en eenvoudige verwerking van uw uitnodiging voor China, Rusland en Kazachstan. lees meer
OPHAALSERVICE / KOERIERSDIENST

VisumPlus biedt de mogelijkheid visumaanvragen op te laten halen op vrijwel elke locatie in Nederland, zowel per AMP koerier (levering volgende werkdag) als per directe koerier.  lees meer
Meer extra diensten
CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: (0174) 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA