Start visumaanvraag

Hoe werkt het 

Voorbereiding

U begint door te inventariseren welke documenten er nodig zijn voor uw visumaanvraag. Dit kunt u doen via onze pagina landeninformatie of door direct te beginnen met de online aanvraag. Het is bijna altijd noodzakelijk om uw originele paspoort mee te sturen. (Met uitzondering van elektronische visa zoals Australië E-Visitor, Cambodja eVisa, Turkije EVISA, Verenigde Staten ESTA, Myanmar eVisa, Sri Lanka ETA en een toeristenkaart voor Cuba)


Uw paspoort moet namelijk worden aangeboden aan de ambassade of consulaat die daar vervolgens het visum in gaat plakken.

 

Aanvragen

Als u volledig op de hoogte bent van alle voorwaarden die de ambassade stelt dan kunt uw op onze website beginnen met de visumaanvraag. In veel gevallen zijn de aanvraagformulieren rechtstreeks van onze website te downloaden. In sommige gevallen is een origineel formulier nodig. Neem hiervoor contact met ons op per email of telefoon.

 

In het online aanvraag gedeelte van onze website krijgt u bij stap 2 een overzicht van de totale kosten van uw aanvraag. Hier komen achteraf geen verassingen bij.

 

Zodra u het visum heeft aangevraagd en betaald via onze website dan ontvangt u een email hiervan als bevestiging

 

Opsturen

Als u de documenten hebt verzameld en online de aanvraag hebt ingevoerd dan stuurt u alle documenten naar ons postbus adres op.

 

Wanneer u de documenten per DHL, UPS of andere koeriersdienst bij ons wenst af te leveren dan moet alles naar ons kantooradres worden verstuurd.


Heeft u een spoedaanvraag? Dan adviseren wij u onze Ophaalservice. Per koerier worden uw documenten de zelfde dag nog bij u afgehaald, deze service kunt u bestellen via de Ophaal service pagina.

 

Het is ook mogelijk om uw documenten persoonlijk bij ons op kantoor af te geven. Neem hiervoor contact met ons op, het kan namelijk wel eens voor komen dat al onze collega’s onderweg zijn naar de diverse ambassades en consulaten in Nederland en België.

 

Verwerking

Zodra VisumPlus uw documenten heeft ontvangen dan controleren wij deze documenten of deze aan de eisen van de ambassade voldoen. Indien er iets niet in orde is dan nemen wij contact met u op per e-mail of via de telefoon.

 

Zodra het dossier in onze ogen compleet is dan dienen wij uw aanvraag persoonlijk bij de ambassade in. In de tussentijd kunt u op onze website de status te alle tijden terugvinden door in te loggen.

 

Visum Gereed

Zodra uw visum gereed is zullen wij uw paspoort met visum weer ophalen bij de ambassade en naar u terugsturen. In de meeste gevallen is dit per aangetekende post van PostNL. U ontvangt dan de track en tracé code zodat u uw zending kunt volgen.

 

Als wij vermoeden dat de aangetekende post uw deadline mogelijk niet gaat halen, dan nemen wij contact met u op om een andere verzendwijze overeen te komen zodat u niet onverwachts toch zonder paspoort en visum zit.CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: (0174) 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA