Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Sudan (Noord)
Sudan (Noord)

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Sudan kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Sudan en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!Geldigheid & Verwerkingstijd


Het visum is geldig 3 maanden vanaf de dag van uitgifte en alleen verkrijgbaar als Single Entry

Vaste sluitingsdag ambassade: De ambassade van Sudan is gesloten op vrijdagen.

De verwerkingstijd bij de ambassade is rond de een à anderhalve week. Spoed is niet mogelijk.Ambassade / Consulaat • Ambassade Sudan
 • Koninginnegracht 63-64
 • 2514 AG Den Haag
 • www.sudanembassy.nl
 • Soedan of Sudan, officieel de Republiek Soedan of Republiek Sudan, ook wel Noord-Soedan of Noord-Sudan ter onderscheid van Zuid-Soedan, is een land in Afrika. Het grenst aan Egypte en Libië in het noorden, Tsjaad en de Centraal-Afrikaanse Republiek in het westen, Zuid-Sudan in het zuiden, Ethiopië en Eritrea in het oosten, en de Rode Zee in het noordoosten. Het land is lid van de Arabische Liga.

  Volgens de Soedanese geleerden Ushari Mahmoud en Suleiman A. Baldo is slavernij en slavenhandel in Soedan sinds 1986 officieus weer ingevoerd als onderdeel van de repressie (oorlogvoering) in West- en vooral Zuid-Soedan. Volgens Africa Watch worden kinderslaven doorverkocht aan een tweede en/of derde patroon en er zijn veel verhalen over mishandeling van deze kinderen zoals verkrachting, gedwongen concubinaat, slagen, overdreven werklast en onvoldoende voeding. De Soedanese regering is hiervan volledig op de hoogte maar de slavenmakers en slavendrijvers zijn bondgenoten van de regering die onvoldoende geld heeft voor haar staand leger en buit en slaven zijn de legitieme beloning voor de met de regering samenwerkende stammen. Ook worden rechtstreeks uit de Soedanese vluchtelingenkampen door Soedanese Arabieren kinderen van hun wanhopige ouders als slaaf gekocht.


  Vaccinatieadvies


  U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

  Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

  Sluitingsdagen


  Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


  CONTACT

  Postadres:
  VisumPlus
  Postbus 51
  2670 AB NAALDWIJK

  Bezoekadres:
  Slotenmakerstraat 39
  2672 GC NAALDWIJK

  Kvk nr: 57519145
  BTW nr: NL852616995B01
  KLANTENSERVICE

  Vragen over onze diensten?
  Neem dan contact met ons op.

  Telefonisch maandag t/m vrijdag
  09:00 - 17:00

  Tel: (0174) 64 28 04
  E-mail: info@visumplus.nl

  Meer informatie via de:
  Contactpagina
  SOCIAL MEDIA