Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Tanzania
Tanzania

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Tanzania kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Tanzania en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!Geldigheid & Verwerkingstijd


Alle type visa zijn 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte 3 maanden geldig (Binnen deze periode moet u Tanzania de eerste keer inreizen). De maximale verblijfsduur is 90 dagen per inreis.

Echter wanneer u het eiland Zanzibar bezoekt moet uw visum geldig zijn voor het gehele verblijf. Dit omdat de immigratiedienst de regels anders interpreteert dan de immigratiedienst op het vasteland van Tanzania.

De verwerkingstijd bij het consulaat is 5 werkdagen, spoed in 2 werkdagen is mogelijk.
Ambassade / Consulaat


 Ambassade Tanzania
         
 Consulaat Tanzania
 Alexanderveld 87    Parallelweg Zuid 215
 2585 DB Den Haag
   2914 LE Nieuwerkerk aan den IJssel
 http://tanzaniaembassy.nl    www.tanzania.nl
Tanzania, volledige naam Verenigde Republiek Tanzania, is een onafhankelijk land in Oost-Afrika en grenst aan Congo-Kinshasa, Rwanda, Burundi, Oeganda, Kenia, Mozambique, Malawi en Zambia. Het is een republiek met een federale structuur (Tanganyika en Zanzibar). De naam Tanzania is een samentrekking van de eerste drie letters van beide delen van de federatie: Tan - Zan - ia.

De officiële hoofdstad is Dodoma, maar de voormalige hoofdstad Dar es Salaam huisvest nog vele regeringsinstellingen en ambassades. Andere belangrijke steden zijn Arusha, nabij de Kilimanjaro, Mwanza, Tabora en Zanzibar. De munteenheid in Tanzania is de Tanzaniaanse shilling.Vaccinatieadvies


U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: (0174) 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA