Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland

Visum nodig? | Ja


Vanaf 1 oktober 2019 mag u, als u geen NZeTA (e-visa) heeft, niet naar Nieuw-Zeeland reizen.

Het NZeTA visum kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u direct NZeTA voor Nieuw-Zeeland aanvragen.  

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het NZeTA e-visa is geldig voor 2 jaar en geschikt voor meerdere reizen (Multiple Entry). Per bezoek mag u maximaal 90 dagen in Nieuw-Zeeland verblijven. 

Wanneer uw paspoort eerder verloopt is het visum geldig t/m de vervaldatum van uw paspoort.

Ook wanneer u doorreist via Auckland International Airport, moet u vooraf een NZeTA aanvragen. Let er op dat wanneer u kiest voor een transit visum dat u dan niet van de luchthaven af mag in Nieuw-Zeeland.

Het NZeTA e-visa is geschikt voor vele doeleinden zoals vakantie, privé, zakelijk en doorreis. Het visum is niet geschikt voor medische bezoeken of wanneer u voor (on)betaald werk naar Nieuw-Zeeland reist.  

Bij aankomst:
Dient u over een ticket te beschikken dat bewijst dat u binnen 3 maanden het land weer verlaat.
Moet u aan kunnen tonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt.


De verwerkingstijd is maximaal 3 werkdagen, meestal ontvangt u uw NZeTA al in 1 werkdag.

ToeristenbelastingBij de aanvraag van uw NZeTA betaald u ook gelijk de toeristentoeslag en belasting. De International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL). Dit is al verwerkt in de prijs van het visum.Ambassade / Consulaat  • Ambassade Nieuw-Zeeland
  • Eisenhowerlaan 77N
  • 2517 KK Den Haag
VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Nieuw-Zeeland NZeTA visum service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een Nieuw-Zeeland NZeTA visum aanvraag via VisumPlus kost € 42,95. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst, International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL) (toeristenbelasting) en de BTW.  

Disclaimer
VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw NZeTA aanvraag bij de immigratiedienst van Nieuw-Zeeland wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Nieuw-Zeeland elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!Nieuw-Zeeland is een land in het zuidwesten van de Grote Oceaan. Het bestaat uit twee grote eilanden (Noordereiland en Zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. Nieuw-Zeeland is een constitutionele monarchie (een Commonwealth realm), lid van het Gemenebest van Naties (het vroegere Britse Gemenebest). Daarmee is Elizabeth II het staatshoofd. Zij wordt vertegenwoordigd door een gouverneur-generaal. Het maakt deel uit van Oceanië.


Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA