Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Bonaire

Bonaire (Papiaments: Boneiru) is een eiland in de Caraïben dat bestuurlijk als openbaar lichaam een bijzondere gemeente binnen Nederland vormt. Het is gelegen in het Caribische deel van Nederland, zuidelijke deel van de Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela, en behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk; een verbastering van Koralendijk (dijk van koraal). De oudste nederzetting is Rincon, Spaans voor "hoek".

Bonaire maakte tot 10 oktober 2010 deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden binnen het staatsverband van de Nederlandse Antillen. Het landsbestuur van de Nederlandse Antillen was gevestigd in Willemstad op Curaçao. Daarnaast is er een lokaal eilandsbestuur dat zitting heeft in Kralendijk, bestaande uit het bestuurscollege en de eilandsraad. Sinds 10 oktober 2010 is Bonaire als openbaar lichaam een 'bijzondere gemeente' van Nederland waardoor het eiland geen deel uitmaakt van het Schengen-gebied. De 'Nederlandse Antillen' als staatkundige structuur zijn sinds die datum verleden tijd.Visum nodig? NEE | Mogelijk aanvullende vereisten

Reizigers met de Nederlandse nationaliteit moeten per e-mail de aanvraag indienen bij het Dept. of Tourism, Bhutan.
Op de volgende website: http://www.tashidelek.com/bhutan/travele.html.

Dit betekend dat VisumPlus u niet van dienst kan zijn bij deze aanvraag en ook niet beschikt over de laatste informatie over de vereisten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde ambassade van Bhutan.
Deze is gevestigd in Genève;

Ambassade Bhutan in Genève:
Chemin du Champ d’Anier 17-19
1209 Genève
Zwitserland
Tel: +41 22 799 0890
Fax: +41 22 799 0899
E-mail: mission.bhutan@ties.it.intEr is een visum nodig voor dit land, helaas kunt u daarvoor niet bij VisumPlus terecht. Wend u direct tot de ambassade voor meer informatie.
Vaccinatieadvies

CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: (0174) 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA