Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Turkije
Turkije

Online e visum aanvraagGaat u naar Turkije voor een vakantie, familiebezoek of een zakenreis dan heeft u een e visum nodig.

Het e visum vraagt u snel en eenvoudig aan via het formulier aan de linkerzijde van deze pagina. Het e visum (evisa) ontvangt u doorgaans dezelfde of de volgende werkdag al.

Let u er op dat alle gegevens 100% gelijk aan de gegevens van uw paspoort of ID kaart moeten zijn. Indien er fouten in de aanvraag zitten moet u een nieuw e visum aanvragen.

Zonder een visum kunt u niet naar Turkije reizen, vraag deze dus direct aan. VisumPlus biedt al jaren professionele visumservice. Ga voor zeker en kies de beste, voordeligste en snelste manier om een visum voor Turkije aan te vragen!

Uw visum voor Turkije betaalt u veilig, vertrouwd en snel met:
  iDEAL,  creditcards!


Start aan de linkerzijde direct uw Turkije evisa aanvraag!
 Wat is een Turkije e visum?Evisa staat voor Electronic Visa Application System (Elektronisch visum aanvraag systeem), ofwel digitale toestemming om te reizen naar Turkije. Het is een soort van een visum maar er wordt geen stempel of sticker in uw paspoort aangebracht.

Klik op het "plus" symbool om de verschillende nationaliteiten te bekijken waarvoor VisumPlus het Turkije e visum kan verzorgen:
Staat uw nationaliteit niet in de lijst? Klik dan hier voor verdere informatie.
Hoe ziet het eruit, een Turkije e visum? Verdere informatie vindt u bij de veel gestelde vragen.Waar vind ik het documentnr?


 Paspoort nummer:  ID kaart nummer:
   Paspoort of ID kaart vereisten


Uw paspoort of ID kaart (ID kaart alleen voor de volgende nationaliteiten: België, Duitsland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Cyprus, Oekraïne, Portugal, Spanje en Zwitserland ) moet minimaal nog 8 maanden geldig zijn bij de aanvraag van een e visum voor Turkije. (Het legitimatiebewijs moet nog minimaal 60 dagen geldig zijn na verloop van het visum. Wat neerkomt op minimaal nog 8 maanden geldig bij aanvraag)

Let op, wanneer u een Reisdocument of Vluchtelingenpaspoort bezit komt u niet in aanmerking voor een Turkije e visum. U moet dan persoonlijk een normaal visum aanvragen bij het consulaat van Turkije te Rotterdam of Deventer. Dit kost fors meer tijd dan de aanvraag van een e visum! Meer informatie vindt u hier.Turkije e visum via VisumPlus

  

Geldigheid e visum Turkije

     
  • Eenvoudige online aanvraag in het Nederlands, 24 uur per dag en 7 dagen per week.
 
  • Het e visum is geschikt voor meervoudige inreizen. (multiple entry)  
  • Snelle digitale visum uitgifte binnen 2 werkdagen via e-mail. (meestal al binnen 1 werkdag)
 
  • Let op, per periode van 180 dagen mag u in totaal maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Deze periode gaat in op de dag van ingang van uw visum.
  • Telefonische ondersteuning in het Nederlands.
 
  • Per bezoek kunt u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven.
  • Vele betaalmethoden: iDeal, Mastercard, Visa en American Express.
 
  • Langer dan 90 dagen in Turkije verblijven, vraag dan een verblijfs- vergunning aan bij het politiebureau.
  • Voor antwoorden op veel gestelde vragen over de Turkije evisa reistoestemming klikt u hier.
 
  •  Een Turkije evisa visum geldig voor een periode van 180 dagen, deze gaat in op de dag van uitgifte van het visum.
VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online evisa visum service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een evisa visum aanvraag via VisumPlus kost € 57,50*. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Turkse Immigratiedienst en de BTW. (* Voor sommige nationaliteiten zijn de leges hoger)

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw e-visa aanvraag bij de Turkse immigratie dienst wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Turkije elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!
Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA