Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

België
België

Visum nodig? | Nee


Reizigers met de Nederlandse nationaliteit hebben geen visum nodig voor België.

VisumPlus kan helaas NIET bemiddelen in het verkrijgen van een Schengenvisum voor België. Personen uit het buitenland die naar België willen reizen en daarvoor een visum nodig hebben moeten dit persoonlijk aanvragen bij de Belgische Ambassade in hun land van herkomst.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de ambassade van België.Ambassade / Consulaat • Immigratiedienst België
 • diplomatie.belgium.be
 • België, of voluit het Koninkrijk België, is een West-Europees land aan de Noordzee, grenzend aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, op de overgang van Germaans naar Romaans Europa. Het land is 30.528 km² groot en heeft een bevolking van iets meer dan 11 miljoen inwoners. De belangrijkste stad is Brussel, de hoofdstad van België en bestuurlijk centrum van de Europese Unie.

  Het land heeft drie officiële talen: ongeveer zestig procent van de bevolking spreekt Nederlands, vooral in Vlaanderen, veertig procent spreekt Frans, vooral in Wallonië, en minder dan een procent spreekt Duits, in de Oostkantons.  Vaccinatieadvies


  U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

  Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

  Sluitingsdagen


  Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


  CONTACT

  Postadres:
  VisumPlus
  Postbus 51
  2670 AB NAALDWIJK

  Bezoekadres:
  Slotenmakerstraat 39
  2672 GC NAALDWIJK

  Kvk nr: 57519145
  BTW nr: NL852616995B01
  KLANTENSERVICE

  Vragen over onze diensten?
  Neem dan contact met ons op.

  Telefonisch maandag t/m vrijdag
  09:00 - 17:00

  Tel: 0174 64 28 04
  E-mail: info@visumplus.nl

  Meer informatie via de:
  Contactpagina
  SOCIAL MEDIA