Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Kazachstan
Kazachstan

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Kazachstan kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Kazachstan en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het toeristenvisum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. Deze is verkrijgbaar als single- en multiple entry visum, per entry is de maximale verblijfsduur 30 dagen.

Het zakenvisum is 3 maanden of 1 jaar geldig vanaf de dag van uitgifte. Deze is verkrijgbaar als single- en multiple entry, per entry is de maximale verblijfsduur 30 dagen.

De verwerkingstijd bij de ambassade is minimaal 6 werkdagen, spoed is niet mogelijk.

Vaste sluitingsdag ambassade: De ambassade is gesloten op woensdag. Deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor de visumaanvraag.30 dagen visumvrij reizen


Op 16 juli 2014 is een proef gestart met 15 dagen visumvrij reizen in of door Kazachstan. Deze proef zou tot 15 juli 2015 duren, echter per 1 januari 2017 is deze regeling aangepast. Per 1 januari 2017 is Kazachstan visumvrij voor een verblijf van 30 dagen.

U mag hiervan meerdere malen gebruikmaken, zolang per inreis de verblijfsduur niet de 30 kalenderdagen overschrijd. Indien u langer dan 30 dagen aaneengesloten in Kazachstan wenst te verblijven moet u wel een visum vooraf aanvragen.


 

 
Ambassade / ConsulaatKazachstan, officieel de Republiek Kazachstan, is een land in Azië en Europa dat grenst aan Rusland, China, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan en de Kaspische Zee. Het grondgebied ten westen van de rivier de Oeral wordt tot Europa gerekend.


Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA