Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Kazachstan
Kazachstan

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Kazachstan kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Kazachstan en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!Geldigheid & Verwerkingstijd


Het toeristenvisum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. Deze is verkrijgbaar als single- en double entry visum, per entry is de maximale verblijfsduur 30 dagen.

Het zakenvisum is 3 maanden of 1 jaar geldig vanaf de dag van uitgifte. Deze is verkrijgbaar als single-, double-, triple- en multiple entry, per entry is de maximale verblijfsduur 30 dagen.

De verwerkingstijd bij de ambassade is minimaal 6 werkdagen, spoed is niet mogelijk.

Vaste sluitingsdag ambassade: De ambassade is gesloten op woensdag. Deze sluitingsdag dient opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor de visumaanvraag.

Officiële uitnodigingen


Voor een visumaanvraag voor Kazachstan is altijd een officiële uitnodiging vereist. Indien u deze niet heeft, kan VisumPlus deze voor u verzorgen. Meer informatie vindt u hier.Ambassade / Consulaat • Ambassade Kazachstan
 • Nieuwe Parklaan 69
 • 2597 LB Den Haag
 • www.kazakhembassy.nl
 • Kazachstan, officieel de Republiek Kazachstan, is een land in Azië en Europa dat grenst aan Rusland, China, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan en de Kaspische Zee. Het grondgebied ten westen van de rivier de Oeral wordt tot Europa gerekend.  Vaccinatieadvies


  U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.


  Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.
  CONTACT

  Post adres:
  VisumPlus
  Postbus 51
  2670 AB NAALDWIJK

  Bezoekadres:
  Energiestraat 3
  2671 DE NAALDWIJK

  Kvk nr: 57519145
  BTW nr: NL852616995B01
  KLANTENSERVICE

  Vragen over onze diensten?
  Neem dan contact met ons op.

  Telefonisch maandag t/m vrijdag
  09:00 - 17:00

  Tel: (0174) 64 28 04
  E-mail: info@visumplus.nl

  Meer informatie op de:
  Contact pagina
  SOCIAL MEDIA