Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Myanmar (Burma)
Myanmar (Burma)

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Myanmar (voormalig Burma) kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Myanmar (voormalig Burma) en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het toeristenvisum en het zakenvisum is Single Entry met een geldigheid van 3 maanden vanaf de dag van uitgifte . De maximale verblijfsduur is 28 dagen.

Het meditatievisum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 90 dagen.

Het elektronisch visum (eVisa) is Single Entry met een geldigheid van 3 maanden vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 28 dagen.

De verwerkingstijd bij de ambassade is ongeveer anderhalve week, spoed is niet mogelijk.
De verwerkingstijd van het elektronische visum is 3 a 6 werkdagen.

De ambassade van Myanmar is gevestigd in Brussel (België), in Nederland is geen consulaire vertegenwoordiging aanwezig.Elektronisch visum


Momenteel is het ook mogelijk een elektronisch visum (eVisa) voor Myanmar aan te vragen.

Deze kunt u gebruiken wanneer u Myanmar inreist via Mandalay, Nay Pyi Taw of Yangon International Airport. Bij aankomst moet uw paspoort minimaal nog 6 maanden geldig zijn, u beschikken over accomodatie boekingen voor uw gehele verblijf en bewijs van voldoende financiële middelen hebben.

Het Elektronische visum (eVisa) kunt u eenvoudig via onze website aanvragen:

Start Myanmar eVisa aanvraag

 

 
Aanvullende informatie


Ondanks dat u wellicht op de website van de ambassade van Myanmar andere vereisten vindt dat op onze website. (zoals pasfoto's op cd-rom, 2 visumformulieren en 2 pasfoto's) Echter is dit niet nodig, u kunt voor de aanvraag van het visum Myanmar gewoon de vereisten aanhouden zoals vermeld op onze website.

Mocht u vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Ambassade / ConsulaatMyanmar is een land in Azië dat gedeeltelijk op het Indische subcontinent ligt. Het land heet sinds 21 oktober 2010 officieel Republiek der Unie van Myanmar, van 1989 tot 2010 heette het kortweg Unie van Myanmar en daarvoor heette het Birma. Myanmar grenst aan Bangladesh, China, India, Laos en Thailand. De hoofdstad is sinds 7 november 2005 officieel het centraal gelegen Naypyidaw (bij Pyinmana), zij het dat de verhuizing op die datum pas begon. De oude hoofdstad Rangoon (Yangon), de grootste stad van het land, wordt door onder meer België, de Europese Unie en de Verenigde Staten nog steeds als hoofdstad beschouwd. Nederland erkent de nieuwe hoofdstad.


Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA