Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Thailand
Thailand

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Thailand kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Thailand en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!Geldigheid & Verwerkingstijd


Het is mogelijk een visum bij aankomst op de luchthaven te kopen voor een verblijf korter dan 30 dagen ("visa on arrival" ). Wanneer u over land Thailand inreist kunt u een visum kopen voor een verblijf van maximaal 15 dagen. Voor een verblijf langer dan 30 dagen is altijd een visum vooraf vereist. Het is niet mogelijk vooraf een visum aan te vragen voor een verblijf korter dan 30 dagen.

Het Single (1x) Entry toeristenvisum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 60 dagen. De maximale verblijfsduur van 60 dagen gaan in op de dag dat u Thailand inreist.

Het Multiple Entry toeristenvisum is 6 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 60 dagen per entry. De maximale verblijfsduur van 60 dagen gaat in op de dag dat u Thailand inreist.

Het zakenvisum is maximaal 12 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 90 dagen per inreis. De maximale verblijfsduur van 90 dagen gaat in op de dag dat Thailand inreist. Het zakenvisum is er als single- en multiple entry visum (Multiple entry visum is geldig voor 4x 90 dagen).

Het non-immigrant visum is maximaal 12 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 90 dagen per inreis. De maximale verblijfsduur van 90 dagen gaat in op de dag dat Thailand inreist. Het non-immigrant is er als single- en multiple entry visum (Multiple entry visum is geldig voor 4x 90 dagen).

De verwerkingstijd bij de ambassade is 3 tot 5 werkdagen.Ambassade / Consulaat • Ambassade Thailand
 • Laan Copes van Cattenburch 123
 • 2585 EZ Den Haag
 • www.royalthaiembassy.nl
 • Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Tot 1939 heette het land Siam. De Thaise naam van het land is "Prathet Thai", waarbij Prathet land betekent en het woord Thai vrij betekent. Thailand betekent dus letterlijk "vrij land". Thailand wordt in het oosten begrensd door Laos en Cambodja, in het westen door Myanmar en de Andamanse Zee, in het uiterste zuiden door Maleisië en in het zuidoosten door de Golf van Thailand, een onderdeel van de Zuid-Chinese Zee.  Vaccinatieadvies


  U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

  Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

  Sluitingsdagen


  Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


  CONTACT

  Postadres:
  VisumPlus
  Postbus 51
  2670 AB NAALDWIJK

  Bezoekadres:
  Slotenmakerstraat 39
  2672 GC NAALDWIJK

  Kvk nr: 57519145
  BTW nr: NL852616995B01
  KLANTENSERVICE

  Vragen over onze diensten?
  Neem dan contact met ons op.

  Telefonisch maandag t/m vrijdag
  09:00 - 17:00

  Tel: (0174) 64 28 04
  E-mail: info@visumplus.nl

  Meer informatie via de:
  Contactpagina
  SOCIAL MEDIA