Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Cambodja
Cambodja

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Cambodja kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Cambodja en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het Single Entry visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 30 dagen.

De verwerkingstijd bij de ambassade is rond de 5 werkdagen, spoed is niet mogelijk. (Voor een fysiek visum)

Toeristen kunnen ook een elektronisch visum aanvragen, dan is de verwerkingstijd 48 uur (maandag t/m vrijdag)

De ambassade van Cambodja is gevestigd in Brussel (België), in Nederland is geen consulaire vertegenwoordiging aanwezig.Elektronisch visum


Indien u niet vooraf een fysiek visum wenst aan te vragen adviseren wij u een elektronisch visum (e-Visa) aan te vragen. Deze is geldig voor 3 maanden vanaf de dag van uitgifte met een maximale verblijfsduur van 30 dagen.

Deze kunt u eenvoudig via onze website aanvragen voor slechts € 49,50 incl. BTW. Klik hier om direct uw e-Visa voor Cambodja aan te vragen.

De volgende nationaliteiten hebben vrijstelling van de visumplicht: Laos, Maleisië, de Filippijnen, Singapore, Vietnam, Thailand, Indonesië.

Uitgesloten van deelname aan het e-Visa programma zijn de volgende nationaliteiten: Afghanistan, Algerije, Saoedi-Arabische, Bangladesh, Iran, Irak, Pakistan, Sri Lanka, Soedan, Nigeria. Bezit u 1 van deze nationaliteiten? Neem dan contact op met de ambassade van Cambodja.Ambassade / ConsulaatCambodja, officieel het Koninkrijk Cambodja, is een land in Zuidoost-Azië. In het noorden heeft het een 541 kilometer lange grens met Laos. In het noordwesten en westen heeft het een 745 kilometer lange grens met Thailand en in het oosten en zuidoosten heeft het een 1228 kilometer lange grens met Vietnam. Aan de kust grenst het aan de Golf van Thailand en de Zuid-Chinese Zee.


Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA