Start visumaanvraag
NIEUWS

AANPASSING I.V.M. DE CORONAMAATREGELEN

Welke ambassades zijn geopend?

Let op dat de aanvragen langer kunnen duren vanwege COVID-19. Daarnaast kunnen er uiteraard nog steeds vlieg- / reisrestricties zijn!

Door de toename van het aantal besmettingen met het coronavirus in het Hoofstedelijk Brussels Gewest, zijn wij genoodzaakt visum en legalisatieaanvragen in Brussel uit te stellen tot nader bericht. Dit mede door code oranje en het daaropvolgend dringend quarantaine advies na bezoek. Heeft u een aanvraag voor een land waarvan de ambassade in Brussel zit? Neem dan vooraf contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Open voor aanvragen:
Hou er wel rekening mee dat veel instanties momenteel alleen op afspraak werken en beperkte openingstijden hanteren.
De ambassade van Azerbeidzjan, Belarus, Bangladesh, Burkina Faso, Cambodja, Congo Brazzaville, Congo Kinshasa, Egypte, Ghana, Irak, Iran (alleen legalisaties), Jordanië, Kameroen, Kazachstan (visumplicht bij aankomst tot 1-05-2021), Liberia, Myanmar, Mali, Niger, Rwanda, Sierra Leone, Saoedi-Arabië, Syrië, Taiwan, Togo en Zambia.

Er gelden speciale regels voor visumaanvragen voor China, Indonesië, Pakistan, Rusland, Zuid Sudan, Taiwan en Vietnam. Voor Taiwan geldt een tijdelijke visumplicht, voor Zuid Korea geldt een tijdelijke visumplicht. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Gesloten:
De ambassade van Djibouti, Gabon, Guinee, Kenia, Malawi, Mongolië, Namibië, Nepal, Sudan..

Elektronische visa (e-visa):
E-visa zijn weer verkrijgbaar voor: Australië, Benin, Canada, Egypte, Ethiopië, Ivoorkust, Kenia, Nieuw-Zeeland, Oeganda, Pakistan, Sri Lanka, Suriname, Tanzania, Verenigde Staten van Amerika.

e-visa voor Azerbeidzjan en Tadzjikistan worden nog niet afgegeven.


VisumPlus:

Ook wij lijden onder de consequenties van het Coronavirus en zullen tot nader order aangepaste openingstijden hanteren.

Ons kantoor zal vanaf 19 maart 2020 geopend zijn van 0900 tot 1300 uur. Dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Een e-mail sturen kan uiteraard altijd.

Verder hebben wij de voorkeur dat u uw aanvragen per post of via de ophaalkoerier aanlevert. Dit om bezoek te minimaliseren.

Wij danken u voor uw begrip.

Let op, de tijdelijk maatregelen en de openingstijden / dagen van ambassades wijzigen dagelijks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zie voor de meest actuele informatie de website de Rijksoverheid. Voor actuele informatie over maatregelen van uw bestemming kijkt u op de website van IATA.
NIEUWS
BESTE BESTEMMINGEN MEI
Beste reistijd | Beste bestemmingen voor de maand mei 
lees meer
IMMIGRATIEDIENST INDONESIË GESLOTEN IN APRIL 2024
De immigratiedienst van Indonesië is gesloten van 8 t/m 15 april. 
lees meer
INDIA 30 DAGEN TOERISTENVISUM IN PRIJS VERLAAGD
De immigratiedienst heeft de prijs voor een 30 dagen toeristenvisum tijdelijk in prijs verlaagd 
lees meer
Meer nieuws
CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA