Start visumaanvraag
NIEUWS

AANPASSING I.V.M. DE CORONAMAATREGELEN

Welke ambassades zijn geopend?

Let op dat de aanvragen langer kunnen duren vanwege COVID-19. Daarnaast kunnen er uiteraard nog steeds vlieg- / reisrestricties zijn!

Update 31-8-2020: Door de toename van het aantal besmettingen met het coronavirus in het Hoofstedelijk Brussels Gewest, zijn wij genoodzaakt visum en legalisatieaanvragen in Brussel uit te stellen tot nader bericht. Dit mede door code oranje en het daaropvolgend dringend quarantaine advies na bezoek. Heeft u een aanvraag voor een land waarvan de ambassade in Brussel zit? Neem dan vooraf contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Open voor aanvragen:
De ambassade van Belarus, Burkina Faso, Cambodja, Congo Kinshasa, Egypte, Ghana, Irak, Iran (alleen legalisaties), Jordanië, Kameroen, Kazachstan (visumplicht bij aankomst tot 1-11-2020), Myanmar, Mali, Niger, Rwanda, Saoedi-Arabië, Syrië, Taiwan, Togo en Zambia.

Er gelden speciale regels voor visumaanvragen voor China, Indonesië, Rusland (Chauffeurs en Specialisten), Zuid Sudan, Taiwan en Vietnam. Voor Taiwan geldt een tijdelijke visumplicht. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Open alleen op afspraak:
De ambassade van Bangladesh, India (alleen legalisaties), Nigeria, Pakistan, Singapore, Thailand en Zuid-Korea.

Gesloten:
De ambassade van Azerbeidzjan, Brazilië, Djibouti, Ghana, Guinee, Guinee-Bissau, Kenia, Koeweit, Liberia, Malawi, Mongolië, Mozambique, Namibië, Nepal, Sudan, Zuid-Sudan.

Elektronische visa (e-visa):
E-visa zijn weer verkrijgbaar voor: Australië, Benin, Canada, Ethiopië, Ivoorkust, Kenia, Nieuw-Zeeland, Oeganda, Sri Lanka, Suriname, Tadzjikistan, Tanzania, Verenigde Staten van Amerika.


VisumPlus:

Ook wij lijden onder de consequenties van het Coronavirus en zullen tot nader order aangepaste openingstijden hanteren.

Ons kantoor zal vanaf 19 maart 2020 geopend zijn van 0900 tot 1300 uur. Dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Een e-mail sturen kan uiteraard altijd.

Verder hebben wij de voorkeur dat u uw aanvragen per post of via de ophaalkoerier aanlevert. Dit om bezoek te minimaliseren.

Wij danken u voor uw begrip.

Let op, de tijdelijk maatregelen en de openingstijden / dagen van ambassades wijzigen dagelijks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zie voor de meest actuele informatie de website de Rijksoverheid. Voor actuele informatie over maatregelen van uw bestemming kijkt u op de website van IATA.
NIEUWS
TAIWAN TIJDELIJKE VISUMPLICHT
Taiwan hanteert tijdelijke visumplicht en geeft geen visa bij aankomst af. 
lees meer
CORONA / COVID-19 TESTEN
Corona / COVID-19 test, ook wanneer u geen klachten heeft, speciaal voor reizigers 
lees meer
AANPASSING I.V.M. DE CORONAMAATREGELEN
Ambassades en consulaten geopend? 
lees meer
Meer nieuws
CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA