Start visumaanvraag


ReisbureausReisbureaus zijn bij VisumPlus van harte welkom. Wij werken reeds samen met een meerdere reisbureaus & reisorganisaties en verzorgen de visa op de door de organisatie gewenste manier.

 

Wij kunnen onze dienstverlening op uw organisatie toespitsen door de wijze van facturering, informatievoorziening en wijze van verzending.

 

De voordelen van VisumPlus:

  • Persoonlijk contact. U krijgt een altijd een medewerker aan de telefoon die bekend is met uw aanvraag en daar persoonlijk advies in kan geven, ook met ingewikkeldere visa voor bijvoorbeeld werk, journalisten of artiesten.
  • Scherpe Tarieven. VisumPlus werkt met scherpe tarieven, waardoor u úw klanten nog beter kan bedienen. Wenst u een speciaal tarief? Vraag dan een offerte aan via info@visumplus.nl
  • Online Informatie. Op onze website kunt u inloggen en altijd de status van uw aanvragen bekijken.
  • Vast contactpersoon. U krijgt een vast contactpersoon die u ook buiten kantoortijden kan assisteren bij urgente zaken.

 

Als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening neem dan contact met ons op, via de contactpagina, wij maken graag een afspraak met u!

 
Partner programmaMomenteel is er geen affiliate programma beschikbaar. Wij hopen dit binnenkort weer te kunnen aanbieden. 


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA