Turkije E-visa

Online visum voor Turkije aanvragen (EVISA)

Eenvoudig uw e visum voor Turkije aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw visum voor Turkije aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, nog de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.

Let op: Wanneer u minder dan 90 dagen in Turkije wil verblijven voor een vakantie of zakenreis en u de nationaliteit heeft van Nederland, een ander land in de Europese Unie, of van Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk of Noorwegen, dan heeft u sinds 2020 geen visum meer nodig!


Start Turkije e visum aanvraag (EVISA)
Start hier uw Turkije visum aanvraag.

Doel van de reis 


De vertrekdatum dient in de toekomst te liggen. U moet een visum voor Turkije tenminste 48 uur voordat u gaat reizen aanvragen.

Aankomst datum in Turkije (Het evisa gaat in op de dag van uitgifte en is dan 180 dagen geldig. De aankomstdatum is alleen ter indicatie.) 

Open the calendar popup.
Persoonsgegevens zoals in het paspoort / ID kaart
Selecteer uw huidige nationaliteit. VisumPlus kan uw visum voor Turkije verzorgen wanneer uw nationaliteit in deze lijst voorkomt.

Nationaliteit 

Geslacht


U dient uw voornaam of voornamen in te vullen zoals deze vermeld staan in uw paspoort of ID kaart.

Voornamen 

Vermeld uw achternaam zoals dik gedrukt in uw paspoort. Verwijzingen als"echtgenoot/echtgenote van" of "weduwe/weduwnaar van" worden niet geaccepteerd.

Achternaam 

Geboortedatum

Open the calendar popup.

Geboorteplaats

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land waar u woonachtig bent

Telefoonnummer

Wanneer uw visum voor Turkije (evisa) is goedgekeurd ontvangt u direct per e-mail uw evisa autorisatie. Deze moet u uitgeprint meenemen tijdens uw reis.

E-mail adres 

Wanneer uw visum voor Turkije (evisa) is goedgekeurd ontvangt u direct per e-mail uw evisa autorisatie. Deze moet u uitgeprint meenemen tijdens uw reis.

Herhaal uw e-mail adres 

Indien minderjarig
Indien minderjarig en bekend. Niet verplicht.

Eerste voornaam van uw moeder 

Indien minderjarig en bekend. Niet verplicht.

Eerste voornaam van uw vader 

Reisdocument
ID kaart alleen voor de volgende nationaliteiten: België, Duitsland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Cyprus, Oekraïne, Portugal, Spanje en Zwitserland

Document type 


Het paspoort of de ID kaart moet minimaal nog 8 maanden geldig zijn.

Paspoortnummer of ID kaart nummer 

Paspoort afgiftedatum

Open the calendar popup.

Paspoort vervaldatum

Open the calendar popup.
Controle gegevens

Ik bevestig dat bovenstaande informatie correct en volledig is ingevuld. Tevens ben ik mij ervan bewust dat wanneer er toch een fout in de gegevens zit ik een nieuwe aanvraag moet doen.

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot twee werkdagen kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw evisa gereed is, ontvangt u deze per e-mail. Meestal is uw visum al binnen 1 werkdag gereed.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Turkije
Turkije

Online e visum aanvraagLet op: Wanneer u minder dan 90 dagen in Turkije wil verblijven voor een vakantie of zakenreis en u de nationaliteit heeft van Nederland, een ander land in de Europese Unie, of van Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk of Noorwegen, dan heeft u sinds 2020 geen visum meer nodig!

Gaat u naar Turkije voor een vakantie, familiebezoek of een zakenreis en heeft u niet de Nederlandse nationaliteit dan heeft u een e visum nodig.

Het e visum vraagt u snel en eenvoudig aan via het formulier aan de linkerzijde van deze pagina. Het e visum (evisa) ontvangt u doorgaans dezelfde of de volgende werkdag al.

Let u er op dat alle gegevens 100% gelijk aan de gegevens van uw paspoort of ID kaart moeten zijn. Indien er fouten in de aanvraag zitten moet u een nieuw e visum aanvragen.

Zonder een visum kunt u niet naar Turkije reizen, vraag deze dus direct aan. VisumPlus biedt al jaren professionele visumservice. Ga voor zeker en kies de beste, voordeligste en snelste manier om een visum voor Turkije aan te vragen!

Uw visum voor Turkije betaalt u veilig, vertrouwd en snel met:
  iDEAL,  creditcards!


Start aan de linkerzijde direct uw Turkije evisa aanvraag!
 Wat is een Turkije e visum?Evisa staat voor Electronic Visa Application System (Elektronisch visum aanvraag systeem), ofwel digitale toestemming om te reizen naar Turkije. Het is een soort van een visum maar er wordt geen stempel of sticker in uw paspoort aangebracht.

Hoe ziet het eruit, een Turkije e visum? Verdere informatie vindt u bij de veel gestelde vragen.Waar vind ik het documentnr?


 Paspoort nummer:  ID kaart nummer:
   Paspoort of ID kaart vereisten


Uw paspoort moet minimaal nog 8 maanden geldig zijn bij de aanvraag van een e visum voor Turkije. (Het legitimatiebewijs moet nog minimaal 60 dagen geldig zijn na verloop van het visum. Wat neerkomt op minimaal nog 8 maanden geldig bij aanvraag)

Let op, wanneer u een Reisdocument of Vluchtelingenpaspoort bezit komt u niet in aanmerking voor een Turkije e visum. U moet dan persoonlijk een normaal visum aanvragen bij het consulaat van Turkije te Rotterdam of Deventer. Dit kost fors meer tijd dan de aanvraag van een e visum! Meer informatie vindt u hier.Turkije e visum via VisumPlus

  

Geldigheid e visum Turkije

     
  • Eenvoudige online aanvraag in het Nederlands, 24 uur per dag en 7 dagen per week.
 
  • Het e visum is geschikt voor meervoudige inreizen. (multiple entry)  
  • Snelle digitale visum uitgifte binnen 2 werkdagen via e-mail. (meestal al binnen 1 werkdag)
 
  • Let op, per periode van 180 dagen mag u in totaal maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Deze periode gaat in op de dag van ingang van uw visum.
  • Ondersteuning in het Nederlands.
 
  • Per bezoek kunt u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven.
  • Vele betaalmethoden: iDeal, Mastercard, Visa en American Express.
 
  • Langer dan 90 dagen in Turkije verblijven, vraag dan een verblijfs- vergunning aan bij het politiebureau.
  • Voor antwoorden op veel gestelde vragen over de Turkije evisa reistoestemming klikt u hier.
 
  •  Een Turkije evisa visum geldig voor een periode van 180 dagen, deze gaat in op de dag van uitgifte van het visum.Vaccinatie adviesVerplichte vaccinaties
Voor Turkije zijn geen verplichte vaccinaties.

Aanbevolen vaccinaties
Voor Turkije is het aanbevolen u te laten vaccineren voor: DTP en Hepatitis A.

Malaria
In Turkije is geen Malaria aanwezig. 

Thuisvaccinatie
Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Via Thuisvaccinatie kunt u zich laten adviseren en vaccineren wanneer u het uitkomt. Ook in de avond en in het weekend.VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online evisa visum service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een evisa visum aanvraag via VisumPlus kost € 75,-*. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Turkse Immigratiedienst en de BTW. (* Voor sommige nationaliteiten zijn de leges hoger)

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw e-visa aanvraag bij de Turkse immigratie dienst wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Turkije elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!
CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA