Start visumaanvraag


VerzendwijzenBij VisumPlus heeft u, naast persoonlijk afgeven of ophalen bij ons kantoor te Naaldwijk, de keuze uit de volgende verzendopties:

 

 

PostNL aangetekende post

Uw paspoorten of documenten geretourneerd via aangetekende post van PostNL. Na verzending ontvangt u de trackingcode, u kunt uw zending hier volgen. Wij hebben geen invloed op de levertijden van PostNL. Voor gegarandeerde levering de volgende werkdag adviseren wij u te kiezen voor retourneren via de AMP koerier.


 

 

Per AMP Koerier

Een zeer veilige en zekere verzendwijze van uw paspoort of document is via een gespecialiseerde koerier van AMP. Hiermee is aflevering de volgende werkdag gegarandeerd. Tevens is er de mogelijkheid om zelf het aflevermoment te wijzigen, ook avond- en weekendlevering is mogelijk. Vooraf ontvangt u per email en via sms informatie over de levering voorzien van een foto van de chauffeur. Zodat u zeker weet dat uw persoonlijke documenten met de juiste persoon meegaan. Ook is het mogelijk uw stukken door AMP bij u te laten ophalen. Dit kunt u eenvoudig aangeven bij uw bestelling. Meer informatie over AMP vindt u hier ampgroep.nl


 

 

 

Per DHL Express

Wanneer u uw paspoort retour wenst buiten Nederland kan dit via DHL verzonden worden. In de gereedmelding per e-mail van VisumPlus ontvangt u de track & tracécode waarmee u uw zending online kan volgen via www.dhlexpress.nl. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en tarieven. (prijs is op aanvraag)


 

 

Per directe koerier

Als er spoed vereist is dan is het mogelijk om uw paspoort per koerier bij u te laten bezorgen. De koerier haalt uw paspoort bij ons op en brengt dit direct persoonlijk naar u toe. Avond- en weekendleveringen zijn bij deze optie ook mogelijk. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.


 

 

 


Afhaalbalie Schiphol

 

 

Wanneer u nog dezelfde dag of de volgende dag vertrekt vanaf Schiphol dan kan VisumPlus uw paspoort ook naar de afhaalbalie van AviaPartner brengen. Afhankelijk van uw wensen en tijdsdruk kan uw paspoort daar op verschillende wijzen naartoe worden verstuurd.

 

U kunt uw paspoort daar dan zelf ophalen. Veel reisbureaus werken samen met AviaPartner voor deze service. VisumPlus ook!

 

U kunt de AviaPartner balie vinden in Vertrekhal 2 tegenover balie rij 9. Meer informatie over de Schipholbalie vindt u hier.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA