Cambodja e-Visa

Online visum voor Cambodja aanvragen (e-Visa)

Eenvoudig uw e visum voor Cambodja aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw visum voor Cambodja aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)174 64 28 04 of via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, nog de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.

Voorbereiding:
Aanvullende digitale documenten zijn vereist, klik hier voor meer informatie alvorens u start met de visumaanvraag.


Cambodja e-Visa aanvraag | € 63,50 Incl. BTW
Reis u zakelijk? Vraag dan een normaal visum aan.

Doel van de reis 

Persoonsgegevens
Zoals vermeld in het paspoort

Achternaam 

Alle voornamen zoals vermeld in het paspoort.

Voornaam (namen) 

Geslacht


Geboortedatum

Geboorteland

Nationaliteit

In Nederland

Straatnaam en huisnummer 

In Nederland

Postcode 

In Nederland

Woonplaats 

Telefoonnummer

U ontvangt uw e-Visa op dit e-mail adres.

E-mail adres 

Herhaal uw e-mail adres

Paspoort gegevens
Let op het verschil tussen de O en 0.

Paspoortnummer 

Paspoort afgiftedatum

Let op moet minimaal nog 6 maanden geldig zijn

Paspoort vervaldatum 

Land van uitgifte

Reis gegevens
Indien niet exact bekend vul de verwachte datum in

Verwachte aankomstdatum Cambodja 

Plaats van aankomst

Indien meerdere hotels vermeldt de eerste

Adres in Cambodja tijdens uw verblijf 

Aanvullende vereisten

Voor de aanvraag is een duidelijke kleurenscan van uw pasfoto vereist.

De pasfoto kunt u maken met een digitale camera of inscannen. Let op deze moet aan de officiële paspoort pasfoto eisen voldoen.

Tussen 600x400 en 1200x800 pixels, in JPEG / PNG / BMP formaat niet groter dan 1 MB.

Voor de aanvraag is een duidelijke kleurenscan van uw paspoort vereist.

Het bestand moet JPEG, PDF, PNG, TIF of BMP formaat zijn en mag maximaal 2 MB zijn. Een onjuiste paspoortscan kan voor afwijzing zorgen!

klik op "bladeren" om uw paspoortscan te uploaden.

Bevestiging

Ik bevestig dat ik alle antwoorden naar waarheidsgetrouw heb ingevuld en dat VisumPlus deze informatie kan gebruiken voor mijn e-Visa aanvraag bij het ministerie van immigratie van Cambodja.

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot 72 uur (Maandag t/m Vrijdag) kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw Cambodja e-Visa gereed is, ontvangt u deze per e-mail.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Cambodja
Cambodja e-Visa

Online e-visa aanvraag


Reist u naar Cambodja voor Vakantie of familiebezoek?

Dan heeft u een elektronisch visum nodig. In plaats van in de rij te staan op de luchthaven of bij de grens, kunt u nu vooraf eenvoudig een digitaal visum voor Cambodja online aanvragen!

Uiteraard kunt u via VisumPlus ook een normaal (fysiek) visum aanvragen voor Cambodja. Dit verzorgen wij dan voor u bij de ambassade te Brussel België. Zakenreizigers moeten sowieso een fysiek visum aanvragen. Om de aanvraag voor een fysiek visum te starten klikt u hier.

Toeristen kunnen wel een Cambodja e-Visa online aanvragen, en zo kunt u zichzelf een hoop gedoe bij de grens besparen.

Zonder een visum kunt u niet naar Cambodja reizen. VisumPlus biedt al jaren professionele visumservice. Ga voor zeker en kies de beste, voordeligste en snelste manier om een visum voor Cambodja aan te vragen!

Eenvoudig betalen met iDEAL,  creditcards!


Start aan de linkerzijde direct uw Cambodja e-Visa aanvraag!
 Wat is een e-Visa?Cambodja e-Visa staat voor Electronic Visa Application System (Elektronisch visum aanvraag systeem), ofwel digitale toestemming om te reizen naar Cambodja. Het is een soort van een visum maar er wordt geen stempel of sticker in uw paspoort aangebracht. Deze ontvangt u van ons per e-mail, deze moet u vervolgens tweemaal afdrukken en meenemen op reis. De eerste afdruk geeft u af bij aankomst in Cambodja en de tweede bij het verlaten van Cambodja.

Bij aankomst in Cambodja moet u zich melden bij de aparte e-Visa balie. Op Siem Reap Airport, balie 02 - 08. Op Phnom Penh Airport, balie 03 - 09.

Reizigers met de volgende nationaliteiten hebben geen e-Visa of visum nodig om naar Cambodja te reizen:  Laos, Maleisië, de Filipijnen, Singapore, Vietnam, Thailand en Indonesië. Reizigers met een van deze nationaliteiten kunnen hier meer informatie vinden over de maximale visumvrije verblijfsduur.

Uitgesloten van deelname aan het e-Visa programma zijn de volgende nationaliteiten: Afghanistan, Algerije, Saoedi-Arabische, Bangladesh, Iran, Irak, Pakistan, Sri Lanka, Soedan, Nigeria. Bezit u 1 van deze nationaliteiten? Neem dan contact op met de ambassade van Cambodja.Waar vind ik het paspoortnr?


 Paspoortnummer
 e-Visa via VisumPlus

  

e-Visa Geldigheid

     
  • Eenvoudige online aanvraag in het Nederlands, 24 uur per dag en 7 dagen per week
 
  • e-Visa is geschikt voor een enkele inreis. (Single Entry)
  • Snelle Digitale visum uitgifte binnen 48 uur via e-mail. (Maandag t/ vrijdag)
 
  • De maximale verblijfsduur is 30 dagen.
  • Telefonische ondersteuning in het Nederlands
 
  • Een Cambodja e-Visa is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte.
  • Vele betaalmethoden: iDEAL, Mastercard, Visa en American Express.
 
  • Het paspoort moet minimaal 6 maanden geldig zijn.Paspoort vereisten


Uw paspoort moet minimaal nog 6 maanden geldig zijn. Let op, wanneer u een Reisdocument of Vluchtelingenpaspoort bezit komt u niet in aanmerking voor een Cambodja e-Visa. U moet dan persoonlijk een visum aanvragen bij de ambassade van Cambodja te Brussel België (VisumPlus kan dit alleen verzorgen wanneer u over een normaal paspoort beschikt). Meer informatie vindt u hier.VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online e-Visa service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een e-Visa aanvraag via VisumPlus kost € 63,50. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst van Cambodja en de BTW.

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw e-Visa aanvraag bij de immigratie dienst wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Cambodja elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!

CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA