Saudi-Arabië evisa

Online toeristenvisum voor Saudi-Arabië aanvragen (evisa)

Eenvoudig uw toeristenvisum (evisa) voor Saudi-Arabië aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw visum voor Saudi-Arabië aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Het evisa is geldig voor 1 jaar vanaf de ingangsdatum, geschikt voor meerdere reizen (multiple entry) en de maximale verblijfsduur is 90 dagen.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.

COVID-19 Update: per 1-8-2021 worden toeristenvisa weer afgegeven.

Vereiste is dat de u volledig bent gevaccineerd met AstraZeneca (Vaxzevria), Janssen, Moderna, of Pfizer BioNTech (Comirnaty), minimaal 14 dagen voor de reisdatum. Voor vertrek moet er nog wel een PCR test worden afgenomen en een online formulier moet worden ingevuld via: https://muqeem.sa.

Lukt het niet om de aanvraag online in te dienen? Download dan dit formulier en stuur de aanvraag per e-mail in!


Saudi-Arabië evisa | € 195,-
Staat uw nationaliteit niet in de lijst? Dan komt u niet in aanmerking voor een evisa. Neem contact op met de ambassade voor uw mogelijkheden.

Nationaliteit 

Alle voornamen zoals vermeld in het paspoort

Voornamen (alle) 

Zoals dikgedrukt in het paspoort

Achternaam 

Geslacht


Burgelijke staat

Geboortedatum

Open the calendar popup.

Geboorteland

Geboorteplaats

Beroep

Adresgegevens

Land

Woonplaats

Postcode

Straatnaam en huisnummer

E-mailadres

Paspoortgegevens

Paspoortnummer

Plaats van afgifte

Paspoort afgiftedatum

Open the calendar popup.

Paspoort vervaldatum

Reisgegevens
Het evisa zal vanaf deze datum geldig zijn voor 1 jaar

Datum van aankomst in Saudi-Arabië 

Evisa is geldig voor maximaal 90 dagen verblijf

Datum van vertrek uit Saudi-Arabië 

Doel van de reis
Verblijfsgegevens

Accommodatietype


Naam Hotel / Familielid

Stad van verblijf

Straatnaam en huisnummer

Telefoonnummer

E-mailadres

Pasfoto

Voor de aanvraag is een officiële kleurenpasfoto vereist.

Hiervoor dient u een echte pasfoto van 3.5 x 4.5 cm te scannen. Let op deze moet aan de officiële paspoort pasfoto eisen voldoen. (3,5 x 4,5 cm)

Het bestand moet JPEG formaat zijn en mag maximaal 1 MB zijn. De foto moet een egale heldere achtergrond hebben. Een onjuiste pasfoto kan voor afwijzing zorgen.

Klik op "bladeren" om uw pasfoto te uploaden.

Bevestiging

De overheid van Saudi-Arabië eist dat alle aanvragen ingediend worden met een verzekering van een goedgekeurde provider. De verzekering moet afgesloten zijn bij een verzekeringsmaatschappij in Saudi-Arabië. Deze verzekering is inbegrepen bij de aanvraag van het evisa. De overheid van Saudi-Arabië rekent een bedrag van 140 SAR per verzekering, dit is inbegrepen in de visumkosten.

Ik verklaar dat alle verstrekte gegevens correct en waar zijn. Bovendien beloof ik dat ik mij aan de wetten en regels van het Koninkrijk van Saudi-Arabië zal houden en de islamitische gebruiken en tradities van het volk zal respecteren. Ik erken dat mij de toegang tot het land ontzegd zal worden en/of gedeporteerd kan worden door de daartoe bevoegde autoriteiten indien ik de lokale wet- en regelgeving niet respecteer; of indien de gegevens verstrekt voor deze visumaanvraag incorrect zijn.

Ik ben er mij van bewust dat alle verdovende middelen, narcotica, aanstootgevende publicaties en materialen alsook publicaties met een religieuze of politieke inslag die in tegenstrijd zijn met de islam,
verboden zijn in het Koninkrijk van Saudi-Arabië.

Ik ben op de hoogte van de procedures en controles, bij aankomst en vertrek uit Saudi-Arabië, wat betreft het vrijgeven en goedkeuren van medicatie die verdovende of psychotrope middelen bevatten bestemd voor persoonlijk gebruik door patiënten. De procedures en controles zijn hier na te lezen: www.sfda.gov.sa Ik besef ook dat bij het overtreden van
deze regelgeving ik onderworpen zal worden aan de sancties en straffen zoals vermeld in de wetten tegen verdovende en pyschotrope middelen.

Ik ben nooit gedeporteerd uit het Koninkrijk van Saudi-Arabië of een ander GCC land noch heb ik hun wetten overtreden.

Ik beloof dat ik mij aan de duur en condities van het verstrekte visum zal houden; en dat ik het land zal verlaten voor de vervaldatum van het visum. Ik ben op de hoogte van de straffen die opgelegd zullen worden indien ik mij niet aan deze regels houd; en ik ben ook op de hoogte van de straffen die aan mij opgelegd zullen worden indien ik de regelgeving wat betreft het inreizen met een Haij of Umrah visum overtreed zoals vermeld in Koninklijk Besluit No (m / 42), van 18 / 10 / 1404 H en gewijzigd bij Koninklijk Besluit No (m/9) van 1/5/1420 H. alsook de straffen opgelegd aan hun die de verblijfs- en werkregelgeving overschrijven zoals omgeschreven in de ministeriële Resolutie No (140) van 6/5/1434 H.

Ik erken het recht van de Saudische autoriteiten om mij op mijn eigen kosten te repatriëren bij aankomst of te deporteren uit het land. Ik erken het recht van de Saudische autoriteiten om de door de
wet opgelegde straffen toe te passen als bewezen wordt dat ik, na het toekennen van een visum of verblijfsvergunning, onjuiste documenten heb ingediend of valse verklaringen heb afgegeven aan
Saudische overheidsinstellingen in het binnen- of buitenland om zo een visum te bemachtigen voor mijzelf of iemand anders. Of als ik medeplichtig was in het verstrekken van dergelijke informatie of
documenten die niet overeenkomen met de waarheid.

Ik ben op de hoogte van het feit dat handelen in drugs of het smokkelen van drugs een misdaad is die bestraft kan worden met de doodstraf.

Ik erken en beloof opnieuw dat alle verstrekte gegevens correct en naar waarheid ingevuld zijn en overeenkomen met de gegevens zoals die vermeld worden in mijn paspoort waarmee ik het Koninkrijk van Saudi-Arabië zal inreizen; en dat ik de enige ben die hier verantwoordelijk voor is. Indien dit niet zo is, of als mijn naam voorkomt op een lijst van verboden personen, dan zal mijn aanvraag afgewezen worden en/of mijn visum automatisch geannuleerd worden na toekenning ervan. Bovendien erken ik het recht van de Saudische autoriteiten om mij op mijn eigen kosten te deporteren en dat ik geen recht heb op schadevergoeding.

Ik begrijp dat mijn visum alleen gebruikt mag worden voor toeristische doeleinden en niet mag gebruiken voor betaalde of onbetaalde werkgerelateerde activiteiten noch voor het doel om de Hajj te
verrichten tijdens mijn verblijf in Saudi-Arabië. Dat ik mijn visum niet zal gebruiken om het land in te reizen voor medische doeleinden. Ik begrijp dat de visumkosten niet gerestitueerd kunnen worden.

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot 2 werkdagen kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw Saudi-Arabië evisa gereed is, ontvangt u deze per e-mail.

Ik bevestig dat ik mij zal houden aan de lokale gebruiken en etiquette. Zie Public Decorum Charter

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië

Visum nodig? | Ja


Reizigers die Saudi-Arabië bezoeken voor toerisme, evenement- of familiebezoek of Umrah kunnen eenvoudig online een evisa aanvragen.
Voor een toeristisch bezoek heeft u een evisa nodig. Dit toeristen evisa kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u direct uw evisa voor Saudi-Arabië aanvragen.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 

Voor andere soorten visa moet u PERSOONLIJK het visum aanvragen bij VFS-Tasheer visa center te Den Haag. Dit betekend dat VisumPlus u niet van dienst kan zijn bij deze aanvraag en ook niet beschikt over de laatste informatie over de vereisten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de ambassade of het visa center van Saoedi-Arabië.Geldigheid & Verwerkingstijd


Het Saudi-Arabië evisa is tot 1 jaar geldig vanaf de dag van uitgifte. Het visum is multiple entry en de maximale verblijfsduur is 90 dagen.

De verwerkingstijd is 1 a 2 werkdagen. het evisa ontvangt u per email.

Reizigers moeten zich houden aan de lokale gebruiken en etiquette. Zie het "Public Decorum" voor alle details.Pasfotoscan


Na het invullen van het aanvraagformulier dient u pasfotoscan toe te voegen:

Officiële kleuren pasfoto:
  • Officiële kleurenpasfoto van 3.5 x 4.5 cm 
  • Recht vooruitkijken
  • Mond gesloten en een neutrale gezichtsuitdrukking
  • Egale heldere achtergrond
  • Indien brildragend; mag deze niet spiegelen
  • Het bestand moet JPEG formaat zijn
  • Het bestand mag maximaal 1 MB zijn
  • Een onjuiste pasfoto kan een rede tot afwijzing van het visum zijnAmbassade / Consulaat


Ambassade                              VFS Tasheer (Visa center) 
Koninginnegracht 26   Parkstraat 99
2514 AB Den Haag   2514 JH Den Haag
embassies.mofa.gov.sa   vc.tasheer.com
070 3614391   info.thehague@tasheer.com

VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Saudi-Arabië evisa visum service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een Saudi-Arabië aanvraag via VisumPlus kost € 195,-. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst, de verplichte verzekering en de BTW.  

Disclaimer
VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw eivsa aanvraag wenst te doen, kunt u hier terecht. Wanneer u uw visum voor Suriname elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!Saoedi-Arabië of Saudi-Arabië, officieel het Koninkrijk Saoedi-Arabië, is een land in het Midden-Oosten en Azië. Dit koninkrijk beslaat het grootste deel van het Arabisch Schiereiland. Het grenst aan Jordanië, Irak, Koeweit, de Perzische Golf, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jemen, Bahrein, de Rode Zee en de Golf van Akaba. Saoedi-Arabië is grotendeels woestijn en is bijzonder rijk aan aardolie. In Saoedi-Arabië liggen de twee belangrijkste heilige plaatsen van de islam: Mekka en Medina.CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA