Suriname online e-visa


De voordelen op een rijtje:
 • Gemakkelijk: Een online formulier in het Nederlands invullen en de scans van de vereiste documenten uploaden. Compleet met duidelijke instructies en een heldere prijs incl. BTW.
 • Eenvoudig & Voordelig: VisumPlus controleert uw aanvragen, dit voorkomt vertraging, vervolgens dienen wij visumaanvraag in bij de immigratiedienst van Suriname.
 • Snel: Het e-visa ontvangt u per e-mail binnen 3 werkdagen.
 • Veilig: Alle persoonlijke gegevens die u invoert bij VisumPlus worden via een beveiligde SSL verbinding verzonden voor maximale veiligheid. Wij delen uw persoonsgegevens of documenten niet met derden.


Suriname e-visa types:


Suriname E-Toeristenkaart   Suriname e-visa Toerist   Suriname e-visa Business
Suriname toeristenkaart   Suriname e-visa   Suriname e-visa Business
Start aanvraag: E-Toeristenkaart   Start aanvraag: e-visa Toerist        Start aanvraag: e-visa Business    
 • Single entry (eenmalig bezoek)
 • Maximaal verblijf 90 dagen (30 dagen, daarna tweemaal te verlengen met 30 dagen
 • Verwerkingstijd tot 3 werkdagen
 • € 69,95
 
 • Multiple entry (meerdere bezoeken)
 • Maximaal verblijf 2 maanden of 90 dagen bij een 12 maanden visum
 • Verwerkingstijd tot 3 werkdagen
 • v.a. € 84,95
 
 • Multiple entry (meerdere bezoeken)
 • Maximaal verblijf 2 maanden of 90 dagen bij een 24 maanden visum
 • Verwerkingstijd tot 3 werkdagen
 • v.a. € 109,95
Aanvullende informatie


Per 18 oktober 2019 is het niet meer mogelijk een toeristenkaart of visum bij het consulaat of op Schiphol te kopen. Deze moet u vooraf online aanvragen.

Toeristen die naar Suriname reizen voor een kort verblijf hebben een elektronische toeristenkaart nodig (E-Tourist card). Hiermee kunt u maximaal tot 90 dagen in Suriname verblijven. Ook is het mogelijk een multiple entry toeristenvisum voor 2 of 12 maanden aan te vragen.

De E-Toeristenkaart is 90 dagen geldig vanaf de dag van uitgifte. Bij aankomst wordt er een verblijf van 30 dagen (kort verblijf) afgestempeld in uw paspoort  door de Immigratiedienst. Voor verlenging meldt u zich aan bij de Vreemdelingendienst gevestigd aan de mr. J. Lachmonstraat no. 166-168 te Paramaribo. Verlengen is tweemaal mogelijk, in totaal kunt u met de E-Toeristenkaart 90 dagen in Suriname verblijven.

De E-Toeristenkaart is single entry en geldig tot een verblijf van maximaal 90 dagen. De verwerkingstijd voor de elektronische toeristenkaart is maximaal 3 werkdagen. Zodra uw toeristenkaart gereed is ontvangt u deze per e-mail. U dient de E-Toeristenkaart afgedrukt bij u te dragen.

Het toeristen e-visa is geldig voor 2 of 12 maanden en is multiple entry. Bij het 2 maanden e-visa is de maximale verblijfsduur 2 maanden, bij het 12 maanden e-visa is de maximale verblijfsduur 90 dagen. Zodra uw e-visa gereed is ontvangt u deze per e-mail. U dient het e-visa afgedrukt bij u te dragen.

Het zakelijke e-visa is geldig voor 2 of 24 maanden en is multiple entry. Bij het 2 maanden e-visa is de maximale verblijfsduur 2 maanden, bij het 12 maanden e-visa is de maximale verblijfsduur 90 dagen. Zodra uw e-visa gereed is ontvangt u deze per e-mail. U dient het e-visa afgedrukt bij u te dragen.

Bij aankomst in Suriname dient u uw paspoort samen met een print van uw E-Toeristenkaart of e-visa te overleggen. Let er op dat uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn bij het verlaten van Suriname en nog minimaal 1 blanco pagina moet hebben.
Legalisatie Service


Heeft u naast een visum ook (export)documenten die voor gebruik in Suriname gelegaliseerd moeten worden?
 
Hiervoor bent u bij VisumPlus ook aan het juiste adres, voor meer informatie over de legalisatieprocedure (Apostille) voor Suriname klikt u hier.Vaccinatie voor Suriname?


De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Suriname wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie worden er nog een aantal andere inentingen voor Suriname geadviseerd. Bezoek de website van Thuisvaccinatie voor meer informatie.
CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA