Tajikistan evisa

Online visum voor Tajikistan aanvragen (evisa)

Eenvoudig uw visum voor Tajikistan aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal, PayPal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw visum voor Tajikistan aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)174 64 28 04 of via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.

Voorbereiding:
Aanvullende digitale documenten zijn vereist, klik hier voor meer informatie alvorens u start met de visumaanvraag.


Tajikistan evisa visum aanvraag | v.a. € 79,95

Nationaliteit

Reden van het bezoek

Hoe doet u de aanvraag?

Organisatie code van de sponsor

G.B.A.O. Permit

Indien u wilt reizen in de Pamir regio, heeft u een G.B.A.O. vergunning nodig. Dit wordt gecontroleerd op diverse militaire controleposten langs de Pamir Highway.


Persoonsgegevens zoals in het paspoort
Alle voornamen zoals in het paspoort

Voornamen 

Achternaam

Geslacht


Burgelijkestaat


Geboortedatum

Open the calendar popup.

Geboorteplaats

Geboorteprovincie

Geboorteland

Contactgegevens

Telefoonnummer

E-mail adres

Herhaal uw E-mail adres

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Paspoortgegevens

Type reisdocument

Geef type reisdocument op

Paspoortnummer

Nationaliteit zoals vermeld in het paspoort

Paspoort uitgiftedatum

Open the calendar popup.

Paspoort vervaldatum

Open the calendar popup.
Reisgegevens
Let op, dit wordt de ingangsdatum van het visum!

Datum van aankomst in Tajikistan 

Open the calendar popup.

Adres van verblijf in Tajikistan

Aanvullende vereisten

Voor de aanvraag is een duidelijke kleurenscan van uw paspoort vereist.

Het bestand moet JPEG, PDF, PNG, TIF of BMP formaat zijn en mag maximaal 1 MB zijn. Een onjuiste paspoortscan kan voor afwijzing zorgen!

klik op "bladeren" om uw paspoortscan te uploaden.

Afhankelijk van het doel van uw reis

Afhankelijk van het doel van reis kunnen er aanvullende documenten vereist zijn.


  • Toerist: Tickets of boekingsbevestiging van u reis.

  • Privé, medische redenen: Verklaring van de arts uit Tajikistan.

  • Zakelijk: Garantiebrief van uw bedrijf.

  • Humanitair: Uitnodigingsbrief.

  • Media: Permit uit Tajikistan en garantiebrief.

  • Transport: Bewijs Int. transport, verzekering en garantiebrief.


Geen gegevens afschermen, JPEG, PDF, PNG, TIF of BMP formaat en maximaal 1 MB. 

Bevestiging

Ik bevestig dat ik alle antwoorden naar waarheidsgetrouw heb ingevuld en dat VisumPlus deze informatie kan gebruiken voor mijn Tajikistan e-visa visumaanvraag bij het ministerie van immigratie van Tajikistan .

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot 2 werkdagen kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw Tajikistan e-visa visum gereed is, ontvangt u deze per e-mail.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Tajikistan evisa
Tajikistan evisa

Online evisa aanvraag


Reist u naar Tajikistan?

Dan heeft u een visum nodig. Het evisa vraagt u snel en eenvoudig aan via het formulier aan de linker zijde van deze pagina. Het e visum (evisa) ontvangt u meestal al binnen 2 werkdagen per email, ook is er een mogelijkheid uw visum voor Tajikistan per post te ontvangen.

Zonder een visum kunt u niet naar Tajikistan reizen. VisumPlus biedt al jaren professionele visumservice. Ga voor zeker en kies de beste, voordeligste en snelste manier om een visum voor Tajikistan aan te vragen!

Eenvoudig betalen met iDEAL,  creditcards!


Start aan de linkerzijde direct uw Tajikistan Visumaanvraag!




Wat is een Tajikistan evisa



  • Een Tajikistan evisa is een officiële autorisatie voor een kort bezoek aan Tajikistan, die elektronisch wordt uitgegeven. Het evisa is geïntroduceerd met de intentie een eenvoudige, betrouwbare en efficiënte service voor reizigers die Tajikistan wensen te bezoeken. Reizigers met een geldige evisa ontvangen bij aankomst in Tajikistan een "Short Visit" visum voor 45 dagen. Het evisa is een alternatief voor het door de ambassade uitgegeven visum.
  • Het evisa wordt uitgegeven via een Online systeem van de overheid van Tajikistan.
  • Bij aankomst in Tajikistan overhandigd u uw paspoort aan een immigratie officier om de benodigde goedkeuring te ontvangen. Om deze rede raadt VisumPlus het u aan om altijd een afdruk van uw evisa reistoestemming mee te nemen.



Vereisten Tajikistan evisa:
  • Origineel Nederlands paspoort, minimaal nog 6 maanden geldig bij aankomst in Tajikistan
  • Afhankelijk van het doel van uw reis zijn er aanvullende documenten vereist, deze vindt u op het aanvraagformulier.

 



G.B.A.O. Permit


Indien u wilt reizen in de Pamir regio, heeft u een G.B.A.O. vergunning (permit) nodig. Dit wordt gecontroleerd op diverse militaire controleposten langs de Pamir Highway. Een G.B.A.O. permit kost 20,- euro extra, dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens de bestelling van uw visum.



Waar vind ik het paspoortnr?


 
Let op: het paspoort moet minimaal nog 6 maanden geldig zijn!



evisa via VisumPlus

  

Tajikistan evisa Geldigheid

     
  • Eenvoudige online aanvraag in het Nederlands, 24 uur per dag en 7 dagen per week
 
  • Een Tajikistan evisa is alleen mogelijk als een single entry visum.
  • Snelle Digitale uitgifte in 2 werkdagen via e-mail. 
 
  • De maximale verblijfsduur is 45 dagen. Deze periode gaat in op de door u aangegeven datum van aankomst.
  • Telefonische ondersteuning in het Nederlands
 
  • Let op, deze data zijn na uitgifte niet meer aan te passen.
  • Vele betaalmethoden: iDEAL, Mastercard, Visa en American Express
 
  • Het paspoort moet minimaal 6 maanden geldig zijn.



Vereiste documenten


Na het invullen van het aanvraagformulier dient u de volgende documenten toe te voegen:

Duidelijke scan van uw paspoort:


  • Duidelijke scan van de houderpagina van uw paspoort
  • Geen gegevens afschermen
  • Het bestand moet JPEG, PDF, PNG, TIF of BMP zijn
  • Het bestand mag maximaal 1 MB zijn
  • Een onjuiste scan kan een rede tot afwijzing van het visum zijn


Afhankelijk van het doel van uw reis een van de aanvullende documenten:

  • Toerist: Tickets of boekingsbevestiging van u reis
  • Privé: medische redenen: Verklaring van de arts uit Tajikistan
  • Zakelijk: Garantiebrief van uw bedrijf
  • Humanitair: Uitnodigingsbrief uit Tajikistan
  • Media: Permit uit Tajikistan en een garantiebrief
  • Transport: Bewijs van internationaal transport, int. verzekering en een garantiebrief


Deze aanvullende documenten moeten in JPEG, PDF, PNG, TIF of BMP formaat zijn, maximaal 1 MB.


Indien u geen documenten kunt scannen, is het mogelijk dit bij bij ons op kantoor te Naaldwijk te doen. Neem contact met ons op voor een afspraak.




VisumPlus



Zorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandeld iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Tajikistan evisa service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een Tajikistan evisa aanvraag via VisumPlus kost vanaf € 79,95. Dit servicetarief is inclusief de BTW.

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u geen gebruik van onze diensten wenst te maken kunt u zich wenden tot de immigratiedienst van Tajikistan.

CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: (0174) 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA