Visum Thailand Via VisumPlus


De voordelen op een rijtje:
  • Gemakkelijk: Per type visum ontvangt u een visumaanvraagpakket voor uw Thailand visum. Compleet met duidelijke instructies, de benodigde documenten en een heldere prijsopgave incl. BTW.
  • Eenvoudig & Voordelig: VisumPlus controleert uw aanvragen, dit voorkomt vertraging, vervolgens dienen wij de visumaanvraag in bij de ambassade van Thailand te Den Haag, dit bespaart u het maken van een afspraak en tweemaal een bezoek. Het tarief van VisumPlus is vanaf € 35,- Incl. BTW.
  • Snel: Door de vele verzendmethoden heeft u uw paspoort weer retour binnen de gewenste periode.
  • Veilig: Alle persoonlijke gegevens die u invoert bij VisumPlus worden via een beveiligde 128-bit SSL verbinding verzonden voor maximale veiligheid. Wij delen uw persoonsgegevens of documenten niet met derden.

Via onderstaande knoppen kunt u direct uw visumaanvraag starten:
Thailand Toeristenvisum                                         | Aanvragen via VisumPlus

 

 
Thailand Zakenvisum                                              | Aanvragen via VisumPlus

 

 
Thailand Studie / Stagevisum                                  | Aanvragen via VisumPlus

 

 
Thailand Non Immigrant visum (50 jaar of ouder)     | Aanvragen via VisumPlus

 

 
Thailand Non Immigrant visum (bezoek partner/kind)| Aanvragen via VisumPlus

 

 

Bij de eerste stap selecteert u het gewenste type visum en de service(s). Bij de tweede stap krijgt u direct een overzicht van de totale kosten inclusief BTW, een overzicht van de benodigdheden voor het door u geselecteerde visum en kunt u direct een PDF bestand downloaden met alle vereiste documenten.Aanvullende informatie


Het is mogelijk een visum bij aankomst op de luchthaven of via een landsgrens te verkrijgen voor een verblijf korter dan 30 dagen "visa on arrival". U mag maximaal twee maal per kalender jaar een 30 dagen visum bij een landsgrens verkrijgen. Voor een verblijf langer dan 30 dagen is altijd een visum vooraf vereist. Het is niet mogelijk vooraf een visum aan te vragen voor een verblijf korter dan 30 dagen.

Indien u een rondreis maakt waarbij u meerdere malen Thailand bezoekt adviseren wij u graag of u vooraf een visum nodig heeft of dat u dit bij aankomst kunt kopen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Verdere informatie over de verschillende visa voor Thailand vindt u op de landeninformatie pagina.


Legalisatie Service


Heeft u naast een visum ook (export)documenten die voor gebruik in Thailand gelegaliseerd moeten worden?
 
Hiervoor bent u bij VisumPlus ook aan het juiste adres, voor meer informatie over de legalisatieprocedure voor Thailand klikt u hier.


Disclaimer


Deze site is niet verbonden met een overheidsinstelling. Om persoonlijk een visum aan te vragen dient u de website van de Thaise ambassade te raadplegen om te weten hoe de aanvraagprocedure in zijn werk gaat. U dient dan persoonlijk uw aanvraag in te dienen en op te halen. Het consulaire tarief is vanaf € 30,00.

Persoonlijk aanvragen


Visa run Thailand


Sinds 29 augustus 2014 geldt het officiële verbod op de Visa Run. Reizigers mogen dus niet meer het land binnen indien het visum is verlopen. Oftewel men moet binnen de aangevraagde termijn van het oorspronkelijke visum het land binnenkomen. Vervolgens mag er maximaal eenmaal een verlenging van 30 dagen worden aangevraagd. Indien deze afgewezen wordt moet u binnen 7 dagen Thailand verlaten.

Met deze maatregel wil de Thaise immigratiedienst afdwingen dat het juiste visum voor het doel van uw reis aangevraagd word. De officiële mededeling kunt u hier nalezen.
CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA