Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Nigeria
Nigeria

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Nigeria kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Nigeria en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het toeristenvisum, zakenvisum, studievisum en transitvisum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 90 dagen.

Het STR-visum de de TWP(werkvergunning) is 3, 6 of 12 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is afhankelijk van de autorisatie.

De verwerkingstijd bij de ambassade is 10 werkdagen (let op de ambassade is op woensdag en vrijdag gesloten voor visa aanvragen, deze dagen moet u bij de verwerkingstijd op tellen!), spoed in 2 werkdagen is mogelijk.Online betaling


Na het invullen van het online visumformulier dient u direct aan de Nigeriaanse immigratiedienst te betalen. Deze betaling is alleen mogelijk met een creditcard op de naam van de reiziger. Wanneer u niet over een creditcard op uw naam beschikt, kunt u hier eenvoudig online een prepaid creditcard kopen!Ambassade / ConsulaatNigeria, officieel de Federale Republiek Nigeria, is een land in het westen van Afrika. Het ligt aan de Zuid-Atlantische Oceaan (Golf van Guinee). De buurlanden zijn Benin, Niger, Tsjaad en Kameroen. Sinds 12 december 1991 is Abuja de hoofdstad. Daarvoor had de havenstad Lagos die functie. Nigeria werd op 1 oktober 1960 onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk. De naam van het land verscheen voor het eerst in 1897 in The Times en werd voorgesteld door de koloniale redacteur Flora Shaw. De naam komt voort uit een combinatie van de woorden "Niger" (de langste rivier van het land) en "Area" (Engels voor gebied).


Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: (0174) 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA