Start visumaanvraag


Aanvullende reisinformatieVoor een succesvolle reis is meer nodig als alleen een visum. Vandaar dat VisumPlus u graag wijst op de onderstaande extra informatie voor reizigers.

 

 

Vaccinaties Voor vele bestemmingen zijn vaccinaties vereist. VisumPlus attendeert u graag op de verschillende vaccinatie mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze vaccinatie informatiepagina.

Vreemde valuta bestellen Alvast vreemde valuta bestellen voorafgaand aan uw reis?  Het is prettig om alvast contante buitenlandse valuta voor vertrek op zak te hebben. Bestel online valuta en profiteer altijd van een aantrekkelijke korting. Hiervoor kunt u terecht bij GWK Travelex

Wisselkoers Voor actuele wisselkoersen en om zelf uw valuta om te rekenen kunt u terecht op www.wisselkoersen.nl.Vluchtradar Bekijk de vliegtuigen met de vluchtradar van VluchtVolgen24.nl over de hele wereld. Gebruik de vluchtradar om vluchten boven Nederland en de rest van de wereld te volgen.

Reisadvies en reiswaarschuwingen Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft altijd voor u de laatste informatie over reiswaarschuwingen, publieke aankondigingen en consulaire informatie over alle landen ter wereld. www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Ministerie van Buitenlandse Zaken | Online Registratie Een goede voorbereiding van uw reis kan veel problemen voorkomen. En als het misgaat in het buitenland, is het belangrijk om te weten wat u moet doen. Meld u daarom aan bij de Informatieservice van Buitenlandse Zaken. Dan ontvangt u een e-mail wanneer het reisadvies voor uw land/landen is aangepast, en in geval van crisis kan de ambassade u ook per sms-bericht bereiken. Aanmelden is gratis, kost minder dan 5 minuten en hoeft maar 1 keer.
U kunt zich hier aanmelden: informatieservice.nederlandwereldwijd.nl.
Weersverwachtingen Voor weersverwachtingen wereldwijd kunt u terecht op www.weeronline.nl

 

 

  

Reisverzekering Zeker bij verre reizen is het heel verstandig een aanvullende reisverzekering af te sluiten voor uw reis. Kijk voor meer informatie op onze Reisverzekering informatie pagina
Reizen met een minderjarig kind Reist u als enige ouder/voogd met een minderjarige of reist uw minderjarige kind alleen? Dan is het verstandig een volledig ingevuld formulier voor toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland bij u te dragen. Dit formulier kunt u hier downloaden in het: Nederlands of Engels.
Voordelig parkeren & gratis shuttle service Voor zowel Luchthaven Schiphol & Luchthaven Zaventem kunt u via deze websites tegen gunstige tarieven parkeerplaatsen boeken en er kan gebruik worden gemaakt van een gratis shuttle service! Direct bestellen of meer informatie voor parkeren bij Schiphol klik hier. Voor luchthaven Zaventem klik hier.
Voordelig parkeren Schiphol Vergelijk eenvoudig meerdere aanbieders voor parkeerservices op en rond luchthaven Schiphol. Klik hier om naar de vergelijkingswebsite te gaan.
Bespaar op Lang Parkeren Schiphol Vindt parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol die het beste scoren op afstand naar Schiphol, service, veiligheid en vooral prijs! Klik hier om naar de website voor lang parkeren bij Schiphol te gaan.

 

CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA