Start visumaanvraag

Aanvullende reisinformatieVoor een succesvolle reis is meer nodig als alleen een visum. Vandaar dat VisumPlus u graag wijst op de onderstaande extra informatie voor reizigers.


 

Vaccinaties Voor vele bestemmingen zijn vaccinaties vereist. VisumPlus attendeert u graag op de verschillende vaccinatie mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze vaccinatie informatiepagina.

Vreemde valuta bestellen Alvast vreemde valuta bestellen voorafgaand aan uw reis?  Het is prettig om alvast contante buitenlandse valuta voor vertrek op zak te hebben. Bestel online valuta en profiteer altijd van een aantrekkelijke korting. Hiervoor kunt u terecht bij GWK Travelex

Wisselkoers Voor actuele wisselkoersen en om zelf uw valuta om te rekenen kunt u terecht op www.wisselkoersen.nl.

Reisadvies en reiswaarschuwingen Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft altijd voor u de laatste informatie over reiswaarschuwingen, publieke aankondigingen en consulaire informatie over alle landen ter wereld. www.minbuza.nl

Ministerie van Buitenlandse Zaken | Online Registratie Een reis naar het buitenland kan risico's met zich meebrengen. Een goede voorbereiding van uw reis kan veel problemen voorkomen. En als het misgaat, is het belangrijk om te weten wat u kunt doen en wat uw rechten zijn. Bij noodgevallen in het buitenland kan de Nederlandse ambassade of het consulaat hulp bieden. Gaat u naar het buitenland? Dan kunt u zich registreren bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit is niet verplicht. Maar in geval van nood (bijvoorbeeld een natuurramp of politieke onrust) is het belangrijk als uw gegevens bekend zijn. De ambassade of het consulaat kan u in dat geval bereiken. Het Kompas online crisis registratiesysteem bewaart en beveiligt uw gegevens. Ze worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en u te helpen in een noodgeval. Registreren is gratis, kost minder dan 5 minuten van uw tijd en hoeft maar 1 keer. U hoeft daarna alleen nog uw gegevens te wijzigen als u op reis gaat of verhuist. U kunt zich hier registreren: www.kompas.buzaservices.nl
Weersverwachtingen Voor weersverwachtingen wereldwijd kunt u terecht op www.weeronline.nl


 

Reisverzekering Zeker bij verre reizen is het heel verstandig een aanvullende reisverzekering af te sluiten voor uw reis. Kijk voor meer informatie op onze Reisverzekering informatie pagina
Reizen met een minderjarig kind Reist u als enige ouder/voogd met een minderjarige of reist uw minderjarige kind alleen? Dan is het verstandig een volledig ingevuld formulier voor toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland bij u te dragen. Dit formulier kunt u hier downloaden in het: Nederlands of Engels.
Voordelig parkeren & gratis shuttle service Voor zowel Luchthaven Schiphol & Luchthaven Zaventem kunt u via deze websites tegen gunstige tarieven parkeerplaatsen boeken en er kan gebruik worden gemaakt van een gratis shuttle service! Direct bestellen of meer informatie voor parkeren bij Schiphol klik hier. Voor luchthaven Zaventem klik hier.
Voordelig parkeren Schiphol Vergelijk eenvoudig meerdere aanbieders voor parkeerservices op en rond luchthaven Schiphol. Klik hier om naar de vergelijkingswebsite te gaan.
Bespaar op Lang Parkeren Schiphol Vindt parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol die het beste scoren op afstand naar Schiphol, service, veiligheid en vooral prijs! Klik hier om naar de website voor lang parkeren bij Schiphol te gaan.

CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: (0174) 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA