Vietnam e-visa

Online visum voor Vietnam aanvragen (e-visa)

Eenvoudig uw e-visa voor Vietnam aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw visum voor Vietnam aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)174 64 28 04 of via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.


Vietnam e-visa visum aanvragen | € 57,50 Incl. btw
Alle voornamen zoals vermeld in het paspoort

Voornamen 

Zoals dikgedrukt in het paspoort

Achternaam 

Geslacht


Geboortedatum

Open the calendar popup.

Nationaliteit

Nationaliteit bij geboorte

Religie / geloofsovertuiging

Beroep

Adresgegevens

Straatnaam en huisnr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Paspoortgegevens

Paspoortnummer

Andere reisdocumenten komen niet in aanmerking

Type paspoort 


Het paspoort moet minimaal nog 30 dagen geldig zijn na de vervaldatum van het visum!

Vervaldatum paspoort 

Open the calendar popup.
Reisgegevens
Maximale aantal dagen van verblijf is 30 dagen

Aantal dagen van verblijf (Max.30) 

Het a-visa is alleen verkrijgbaar als 1x entry

Aantal Entry / Entrees  

Doel van de reis


Verwachte datum van aankomst in Vietnam

Open the calendar popup.

Verblijfsadres in Vietnam

Provincie van verblijf

Visumgegevens

Gewenste ingangsdatum van het visum

Open the calendar popup.
Het visum kan maximaal 30 dagen geldig zijn

Gewenste vervaldatum van het visum 

Hoe en waar komt u aan in Vietnam

Hoe en waar zal u Vietnam verlaten

Aanvullende vereisten

Voor de aanvraag is een scan van de kleurenpasfoto vereist.

De pasfoto kunt u zelf maken met een digitale camera of een echte pasfoto inscannen. Let op deze moet aan de officiële paspoort pasfoto eisen voldoen en moet 3.5 x 4.5 cm zijn.

Let op, de scan moet alleen de uitsnede van de pasfoto zijn. Niet een scan van een A4 pagina met daarop de pasfoto.

Het bestand moet JPEG formaat zijn en tussen de 10 KB en 500 KB zijn. De foto moet een egale heldere achtergrond hebben. Een onjuiste pasfoto kan voor afwijzing zorgen.

Klik op "bladeren" om uw pasfoto te uploaden.

Voor de aanvraag is een duidelijke kleurenscan van uw paspoort vereist.

Het bestand moet JPEG formaat zijn en tussen de 10 KB en 500 KB zijn. Let op, de scan moet alleen een uitsnede van de persoonspagina zijn. Een onjuiste paspoortscan kan voor afwijzing zorgen!

klik op "bladeren" om uw paspoortscan te uploaden.

Bevestiging

Ik bevestig dat ik alle antwoorden naar waarheidsgetrouw heb ingevuld en dat VisumPlus deze informatie kan gebruiken voor mijn Vietnam e-visa visumaanvraag bij het ministerie van immigratie van Vietnam.

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot 3 werkdagen kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw Vietnam e-visa visum gereed is, ontvangt u deze per e-mail.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Vietnam
Vietnam

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Vietnam kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Vietnam en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het Single Entry visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 30 of 90 dagen.

Het Multiple Entry visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 30 of 90 dagen.

De verwerkingstijd bij de ambassade is 3 werkdagen, spoed in 1 werkdag is mogelijk.

Vaste sluitingsdagen ambassade: De ambassade is gesloten op dinsdag en donderdag. Deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor de visumaanvraag.
Elektronisch visum (e-visa)Het is ook mogelijk een elektronisch visum (e-visa) voor Vietnam aan te vragen. Deze is geschikt voor zowel toeristische als zakelijke reizen voor maximaal 30 dagen en single entry.

De verwerkingstijd voor het Vietnam e-visa is maximaal 3 werkdagen. Met een e-visa kunt u in Vietnam aankomen bij vele luchthavens, land grensovergangen en havens.

Voor de aanvraag van het e-visa is tevens een scan van een kleurenpasfoto en de houderpagina van het paspoort vereist. Let er op dat deze scan uitsneden moeten zijn. Dus niet een A4 pagina waarop de pasfoto of het paspoort staat.

Het Elektronische visum (e-visa) kunt u eenvoudig via onze website aanvragen:

Start Vietnam e-visa aanvraag

Vietnam Approval LetterVoor Vietnam kunt u ook een autorisatie vooraf aanvragen. Deze is alleen geschikt voor toeristische reizen. De Approval Letter is er voor single entry visa voor 30 of 90 dagen en voor multiple entry visa voor 30 of 90 dagen. 

De verwerkingstijd voor de Vietnam Approval Letter is tussen de 1 en 4 werkdagen. Met de Approval Letter verkrijgt u het visum bij aankomst in Vietnam. Deze procedure is alleen mogelijk bij 7 geselecteerde internationale luchthavens.

Voor meer informatie over de procedure van de Approval Letter en om direct uw aanvraag te starten zie;

Start Vietnam Approval Letter aanvraag

Ambassade / Consulaat


VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Vietnam e-visa service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een e-visa aanvraag via VisumPlus kost € 57,50. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst van Vietnam en de BTW.

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw e-visa aanvraag bij de immigratiedienst wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Vietnam elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!

Vietnam, officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is een land in Zuidoost-Azië. Het bevindt zich op het Indochina-schiereiland en wordt begrensd door China in het noorden, door de Golf van Tonkin en het daarin gelegen Chinese eiland Hainan in het noordoosten, door de Zuid-Chinese Zee in het zuidoosten, door Cambodja in het zuidwesten en door Laos in het noordwesten. Met 91.519.289 (2012) inwoners behoort Vietnam anno 2011 tot de dertien meest bevolkte landen ter wereld. De hoofdstad is het noordelijke Hanoi en de grootste stad is de zuidelijke Ho Chi Minhstad, het vroegere Saigon.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA