Start visumaanvraag

Betaalmethoden


VisumPlus biedt u de volgende betaalmethoden

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.Creditcards

Wereldwijd gebruikte betaalmethode, VisumPlus accepteert Visa, Mastercard en American Express creditcards. Snel veilig en gemakkelijk uw betaling uitvoeren.
PINNEN

Wanneer u uw aanvragen persoonlijk komt afgeven of ophalen, kunt u veilig en snel betalen met uw pinpas. Uiteraard is contant betalen ook mogelijk, dit graag zo gepast mogelijk.

 Op rekening


Voor zakelijke klanten, die ingeschreven staan bij de kamer van koophandel, bieden wij ook de mogelijkheid om op factuurbasis te bestellen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u zich volledig via de website aanmeld d.m.v. het plaatsen van een bestelling.

CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA