Start visumaanvraag
Cuba Toeristenkaart

Toeristenkaart voor Cuba aanvragen

Eenvoudig uw Toeristenkaart voor Cuba online aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw Toeristenkaart voor Cuba aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

De toeristenkaart is geldig vanaf het moment van aankomst in Cuba. De verblijfsduur is 30 dagen (eenmalig verlengen met 30 dagen is mogelijk). Let op: indien u via de Verenigde Staten naar Cuba reist kunt u deze toeristenkaart niet gebruiken!

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)174 64 28 04 of via info@visumplus.nl.


Cuba Toeristenkaart | € 42,50

Datum aankomst in Cuba

Open the calendar popup.
Verzendmethode

Selecteer hoe u uw Toeristenkaart wenst te ontvangen:Wij verzenden uw bestelling binnen 1 werkdag. Hou er rekening mee dat de gratis post verzending zonder trackingcode is! Afhalen bij ons kantoor kan op iedere werkdag.
Afleveradres

Naam ontvanger

Straatnaam en huisnr.

Postcode

Woonplaats

E-mailadresVul per persoon dit formulier in. Voor het afrekenen kunt u kiezen voor "Nog een visumaanvraag" om meerdere personen toe te voegen. Indien u een betaalde verzendmethode kiest, doe dit alleen bij het eerste formulier en kies bij de overige een gratis optie. De toeristenkaarten van 1 bestelling worden naar 1 adres verzonden via de opgegeven methode.

Bevestiging

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Cuba
Cuba

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Cuba kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Cuba en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Voor toeristen wordt een toeristenkaart uitgegeven, dit is een los kaartje. Dus geen sticker of stempel in uw paspoort. De toeristenkaart is onbeperkt geldig en geeft recht op een eenmalig verblijf in Cuba van maximaal 30 dagen. (eenmalig te verlengen voor 30 dagen)

Let op, wanneer u vanuit Amerika direct naar Cuba vliegt gelden er andere regels. Klik hier voor meer informatie!

Het zakenvisum is 30 dagen geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 30 dagen, deze verblijfsduur gaat in op het moment dat u Cuba inreist.

De verwerkingstijd van een toeristenkaart is 1 werkdag, de levertijd afhankelijk van de gekozen verzendmethode.
De verwerkingstijd van een zakenvisum is ongeveer 15 werkdagen, afhankelijk van de autorisatie. Spoed is meestal niet mogelijk.Cuba ToeristenkaartDe toeristenkaart ontvangt u blanco thuis per post. Deze dient u zelf in te vullen. Let bij het invullen op de volgende punten:

  • Gebruik alleen een zwarte of blauwe kleur pen, krassen en/of verbeteringen zijn niet toegestaan.
  • Vul alle gegevens in zoals deze exact vermeld staan in het paspoort.
  • Achternaam alleen zoals dikgedrukt in het paspoort. (Dus geen verwijzingen naar e.v. / w.v.
  • Alle voornamen zoals in het paspoort.
  • Het paspoortnummer vindt u in de rechterbovenhoek van het paspoort. Deze bestaat uit 9 karakters en begint zo goed als altijd met de letter “N”.
  • Als u een Nederlands paspoort bezit is uw nationaliteit “Dutch”.

Voorbeeld:

Toeristenkaart Cuba


Bij aankomst in Cuba scheurt de douane 1 deel van uw toeristenkaart af. Het 2de deel dient u goed te bewaren. Daar u deze bij het verlaten van Cuba moet inleveren. Ambassade / ConsulaatAmbassade Cuba   Consulaat Cuba
Scheveningseweg 9                                                    Conradstraat 18E-7-154
2517 KS Den Haag   3013 AP Rotterdam
Geen website beschikbaar   www.cubadiplomatica.cu
Cuba, formeel de Republiek Cuba (Spaans: República de Cuba), is een land in het Caribisch Gebied, bestaande uit het eiland Cuba, Isla de la Juventud en ruim 4000 kleinere eilanden. Cuba wordt in het noorden begrensd door de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan, in het oosten door de Windward Passage, in het zuiden door de Caribische Zee en in het westen door de Straat Yucatan.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA