Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië

Visum nodig? | Ja


Reizigers die Saudi-Arabië bezoeken voor toerisme, evenement- of familiebezoek of Umrah kunnen eenvoudig online een evisa aanvragen.
Voor een toeristisch bezoek heeft u een evisa nodig. Dit toeristen evisa kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u direct uw evisa voor Saudi-Arabië aanvragen.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 

Voor andere soorten visa moet u PERSOONLIJK het visum aanvragen bij VFS-Tasheel visa center te Den Haag. Dit betekend dat VisumPlus u niet van dienst kan zijn bij deze aanvraag en ook niet beschikt over de laatste informatie over de vereisten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de ambassade of het visa center van Saoedi-Arabië.Geldigheid & Verwerkingstijd


Het Saudi-Arabië evisa is 1 jaar geldig vanaf de dag van uitgifte. Het visum is multiple entry en de maximale verblijfsduur is 90 dagen.

De verwerkingstijd is 1 a 2 werkdagen. het evisa ontvangt u per email.

Reizigers moeten zich houden aan de lokale gebruiken en etiquette. Zie het "Public Decorum" voor alle details.Pasfotoscan


Na het invullen van het aanvraagformulier dient u pasfotoscan toe te voegen:

Officiële kleuren pasfoto:
  • Officiële kleurenpasfoto van 3.5 x 4.5 cm 
  • Recht vooruitkijken
  • Mond gesloten en een neutrale gezichtsuitdrukking
  • Egale heldere achtergrond
  • Indien brildragend; mag deze niet spiegelen
  • Het bestand moet JPEG formaat zijn
  • Het bestand mag maximaal 1 MB zijn
  • Een onjuiste pasfoto kan een rede tot afwijzing van het visum zijnAmbassade / Consulaat


Ambassade                              VFS Tasheel International (Visa center) 
Koninginnegracht 26   Nassauplein 11
2514 AB Den Haag   2585 EB Den Haag
embassies.mofa.gov.sa   www.vfstasheel.com
070 3614391   info.saudivschag@vfstasheel.com

VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Saudi-Arabië evisa visum service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een Saudi-Arabië aanvraag via VisumPlus kost € 166,50. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst, de verplichte verzekering en de BTW.  

Disclaimer
VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw eivsa aanvraag wenst te doen, kunt u hier terecht. Wanneer u uw visum voor Suriname elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!Saoedi-Arabië of Saudi-Arabië, officieel het Koninkrijk Saoedi-Arabië, is een land in het Midden-Oosten en Azië. Dit koninkrijk beslaat het grootste deel van het Arabisch Schiereiland. Het grenst aan Jordanië, Irak, Koeweit, de Perzische Golf, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jemen, Bahrein, de Rode Zee en de Golf van Akaba. Saoedi-Arabië is grotendeels woestijn en is bijzonder rijk aan aardolie. In Saoedi-Arabië liggen de twee belangrijkste heilige plaatsen van de islam: Mekka en Medina.Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA