Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Indonesië
Indonesië

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Indonesië kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Indonesië en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Kort verblijf van maximaal 30 dagen: met ingang van 9 juni 2015 is er bij een kort verblijf van maximaal 30 dagen voor Nederlanders geen visum meer vereist. ( klik hier voor een overzicht van alle nationaliteiten) De maximale verblijfsperiode van 30 dagen is eenmalig met 30 dagen te verlengen bij een kantoor van de immigratiedienst voor 35,- USD. Wanneer u een langere verblijfsperiode wenst of niet tussentijds wenst te verlengen moet u nog gewoon vooraf een visum aanvragen. Klik hier voor een overzicht van de voorwaarden.

Het toeristenvisum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 60 dagen. De maximale verblijfsduur van 60 dagen gaan in op de dag dat u Indonesië inreist. Het toeristenvisum is er alleen als single entry visum.

Het zakenvisum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 60 dagen per inreis. De maximale verblijfsduur van 60 dagen gaat in op de dag dat Indonesië inreist. Het zakenvisum is er als single- en multiple entry visum (Multiple entry visum is geldig voor 1 jaar).

Het Sociaal Cultureel visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 60 dagen, echter is dit visum eenvoudig te verlengen bij een lokaal kantoor van de immigratiedienst. De maximale verblijfsduur van 60 dagen gaat in op de dag dat Indonesië inreist. Het sociaal cultureel visum is single entry.

De verwerkingstijd bij de ambassade is 5 werkdagen.Ambassade / ConsulaatIndonesië, officieel de Republiek Indonesië (Indonesisch: Republik Indonesia), is een land gelegen in Zuidoost-Azië. Het land bestaat uit een archipel van 17.508 eilanden en is daarmee 's werelds grootste eilandstaat. Het land grenst direct aan Papoea-Nieuw-Guinea, Oost-Timor en Maleisië. Andere landen die Indonesië omringen zijn Singapore, Brunei, de Filipijnen, Australië en de door India bestuurde Nicobaren. De eilandstaat heeft een totale oppervlakte van 1.904.569 km². Met een populatie van 248.645.008 (2012) is het qua inwoneraantal het op drie na grootste land ter wereld en tevens het land met de grootste moslimbevolking, hoewel de islam geen staatsreligie is. Indonesië is een republiek met een gekozen parlement en een president. De hoofdstad is Jakarta.


Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
Tijdelijk aangepast: 09:00 - 13:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA