Start visumaanvraag
EXTRA DIENSTEN

REISVERZEKERING RUSLANDReisverzekeringBij veel landen is een verklaring van uw verzekering vereist. Zoals bijvoorbeeld Rusland. Vaak duurt het lang om de vereiste verklaring in het juiste format van uw verzekering te ontvangen.

Waardoor het onmogelijk kan worden nog tijdig uw visum aan te vragen. Als oplossing kunt u via VisumPlus nu ook een reisverzekering afsluiten.

Deze reisverzekering voldoet volledig aan de door de ambassade gestelde eisen. Wij kunnen deze voor u afsluiten en beschikken dezelfde dag al over de benodigde verklaring (insurance statement). Let op! Deze reisverzekering is niet geschikt voor visumaanvragen voor Thailand! 

Wij verzorgen uw reisverzekering voor een periode van 30 dagen t/m een heel jaar tegen een zeer scherp tarief!

Start verzekeringsaanvraag:
Klik op de onderstaande "direct aanvragen" knop om het aanvraagformulier te downloaden.


Reisverzekering | Direct aanvragen | Klik hier


Het ingevulde aanvraagformulier kunt u per e-mail toesturen. Na ontvangst van het aanvraagformulier ontvangt u per e-mail een betaalverzoek. (iDeal of Creditcard)


Meer informatieDe reisverzekering kunnen wij in 1 werkdag voor u verzorgen, incl. de benodigde verklaring t.b.v. uw visumaanvraag. Zo verliest u nooit meer tijd met wachten op de verzekeringsverklaring!
Met een dekkingsbedrag van € 30.000,- voldoet de polis aan de internationale voorwaarden.

VisumPlus biedt deze dienst als aanvullende service en berekend dan ook maar slechts € 5,- bemiddelingskosten voor de aanvraag van uw reisverzekering! Wanneer u de reisverzekering via VisumPlus aanvraagt loopt uw voordeel op tot wel 25%! De minimale afname 30 dagen!

 Tarieven Reisverzekering
 
 Periode:
 Prijs (Incl. BTW)
 30 dagen verzekering
 € 50,- *
 90 dagen verzekering
 € 85,- *
 180 dagen verzekering
 € 125,- *
 1 jaars verzekering
 € 175,- *
* Let op: indien 65 jaar of ouder; prijzen x2!

De reisverzekeringen zijn geldig voor alle landen van de wereld behalve: Australië, Canada, Caribische eilanden, Indonesië, Japan, Thailand, Verenigde Staten en het land waar u permanent woonachtig bent.De reisverzekeringen die VisumPlus voor u kan verzorgen zijn van , dit is een van de grootste Russische verzekeringsmaatschappijen. Die in samenwerking met GVA over een zeer groot internationaal netwerk beschikt. Voor meer informatie over Alfa Strakhovanie klikt u hier. De algemene voorwaarden van de reisverzekering kunt u hier inzien.


Voor het direct aanvragen van uw reisverzekering klikt u op de "Direct aanvragen" knop, voor meer informatie neemt u contact met ons op via de Contactpagina.

Reisverzekering | Direct aanvragen | Klik hier

EXTRA DIENSTEN
UITNODIGING RUSLAND

Voor zowel Toeristische als Zakelijke uitnodigingen voor de Russische Federatie kunt u bij VisumPlus terecht. lees meer
REISVERZEKERING RUSLAND

De reisverzekering kunnen wij in 1 werkdag voor u verzorgen, incl. de benodigde verklaring t.b.v. uw visumaanvraag. lees meer
Meer extra diensten
CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA