Start visumaanvraag
Landeninformatie

Kies uw bestemming:

Werelddeel:

Land:

Weergeven

Vietnam
Vietnam

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Vietnam kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Vietnam en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het Single Entry visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 30 of 90 dagen.

Het Multiple Entry visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 30 of 90 dagen.

De verwerkingstijd bij de ambassade is 3 werkdagen, spoed in 1 werkdag is mogelijk.

Vaste sluitingsdagen ambassade: De ambassade is gesloten op dinsdag en donderdag. Deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor de visumaanvraag.
Elektronisch visum (e-visa)Het is ook mogelijk een elektronisch visum (e-visa) voor Vietnam aan te vragen. Deze is geschikt voor zowel toeristische als zakelijke reizen voor maximaal 30 dagen en single entry.

De verwerkingstijd voor het Vietnam e-visa is maximaal 3 werkdagen. Met een e-visa kunt u in Vietnam aankomen bij vele luchthavens, land grensovergangen en havens.

Voor de aanvraag van het e-visa is tevens een scan van een kleurenpasfoto en de houderpagina van het paspoort vereist. Let er op dat deze scan uitsneden moeten zijn. Dus niet een A4 pagina waarop de pasfoto of het paspoort staat.

Het Elektronische visum (e-visa) kunt u eenvoudig via onze website aanvragen:

Start Vietnam e-visa aanvraag

Vietnam Approval LetterVoor Vietnam kunt u ook een autorisatie vooraf aanvragen. Deze is alleen geschikt voor toeristische reizen. De Approval Letter is er voor single entry visa voor 30 of 90 dagen en voor multiple entry visa voor 30 of 90 dagen. 

De verwerkingstijd voor de Vietnam Approval Letter is tussen de 1 en 4 werkdagen. Met de Approval Letter verkrijgt u het visum bij aankomst in Vietnam. Deze procedure is alleen mogelijk bij 7 geselecteerde internationale luchthavens.

Voor meer informatie over de procedure van de Approval Letter en om direct uw aanvraag te starten zie;

Start Vietnam Approval Letter aanvraag

Ambassade / Consulaat


VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Vietnam e-visa service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een e-visa aanvraag via VisumPlus kost € 39,95 . Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst van Vietnam en de BTW.

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw e-visa aanvraag bij de immigratiedienst wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Vietnam elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!

Vietnam, officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is een land in Zuidoost-Azië. Het bevindt zich op het Indochina-schiereiland en wordt begrensd door China in het noorden, door de Golf van Tonkin en het daarin gelegen Chinese eiland Hainan in het noordoosten, door de Zuid-Chinese Zee in het zuidoosten, door Cambodja in het zuidwesten en door Laos in het noordwesten. Met 91.519.289 (2012) inwoners behoort Vietnam anno 2011 tot de dertien meest bevolkte landen ter wereld. De hoofdstad is het noordelijke Hanoi en de grootste stad is de zuidelijke Ho Chi Minhstad, het vroegere Saigon.


Vaccinatieadvies

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.

Vandaar dat VisumPlus samenwerkt met Thuisvaccinatie.nl, meer informatie vindt u hier.

Sluitingsdagen


Voor een actueel overzicht van eventuele consulaire sluitingsdagen kijkt u op onze nieuwspagina.


CONTACT

Postadres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Bezoekadres:
Slotenmakerstraat 39
2672 GC NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
KLANTENSERVICE

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Telefonisch maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Tel: 0174 64 28 04
E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina
SOCIAL MEDIA