Benin e-visa

Online visum voor Benin aanvragen (e-visa)

Eenvoudig uw e-visa voor Benin aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw visum voor Benin aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.


Start Benin e-visa visum aanvraag! v.a. € 85,-

Toerist / Zakelijk / TransitvisumPersoonsgegevens
Zoals dikgedrukt in het paspoort

Achternaam 

Alle voornamen zoals vermeld in het paspoort

Voornamen 

GeslachtGeboortedatum

Open the calendar popup.
Zoals vermeld in het paspoort

Geboorteplaats 

Geboorteland

Nationaliteit

Indien van toepassing, tweede nationaliteit

Beroep

Contactgegevens

Telefoonnummer (incl. landcode)

Straatnaam en huisnr.

Postcode

Woonplaats

E-mail adres

Reisgegevens

Indien van toepassing, datum van uw laatste bezoek aan Benin

Open the calendar popup.

Geplande datum van aankomst in Benin

Open the calendar popup.

Adres waar u in Benin zal verblijven

Aantal dagen van verblijf in Benin

Het eerst volgende land waar u aankomt nadat u Benin heeft verlaten

Budget beschikbaar voor uw reis (in euro's)

Hoe garandeert u dat u zal terugkeren naar Nederland?

Paspoortgegevens

Land van uitgifte

Het is altijd het cijfer 0 nooit de letter o

Paspoortnummer 

Paspoort uitgiftedatum

Open the calendar popup.

Paspoort vervaldatum

Open the calendar popup.
Bevestiging

Ik bevestig dat ik alle antwoorden naar waarheidsgetrouw heb ingevuld en dat VisumPlus deze informatie kan gebruiken voor mijn Benin e-visa visumaanvraag bij het ministerie van immigratie van Benin.

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot 2 werkdagen kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw Benin e-visa visum gereed is, ontvangt u deze per e-mail.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Benin
Benin

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Benin kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Benin en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


U heeft met het visum toegang tot Benin binnen een periode van 3 maanden na afgifte, met een maximale verblijfsgeldigheid van 30 dagen. U dient derhalve bij een langer verblijf binnen de genoemde 30 dagen uw visum in Benin zelf te laten verlengen bij de Immigratiedienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Benin (Avenue Jean Paul II in Cotonou).

Indien u uw verblijf in Benin onderbreekt, dient u dit ter plaatse aan de douane te melden, opdat men u een tweede toegang tot Benin verstrekt.

De verwerkingstijd bij de ambassade is ongeveer 5 werkdagen, spoed in 2 consulaire werkdagen is mogelijk.

Vaste sluitingsdagen consulaat: Het consulaat  is gesloten op dinsdag en donderdag. Deze sluitingsdagen dienen opgeteld te worden bij het vermelde aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft voor de visumaanvraag.Elektronisch visum


Momenteel is het ook mogelijk een elektronisch visum (e-visa) voor Benin aan te vragen.

Met het e-visa kunt u kiezen voor een 30 single entry, 30 en 90 dagen multiple entry. Het e-visa is geschikt voor zowel toeristische, zakelijk als transit reizen. 

Het e-visa kunt u op zijn vroegst 90 dagen voor aankomst in Benin aanvragen. Op zijn laatst 7 dagen voor aankomst in Benin.

Het Elektronische visum (e-visa) kunt u eenvoudig via onze website aanvragen:

Start Benin e-visa aanvraag

 

 
Ambassade / Consulaat Consulaat Benin
 Benoordenhoutseweg 23
 2596 BA Den Haag
 www.consulaatvanbenin.nlVaccinatie adviesVerplichte vaccinaties
Voor Benin is een gele koorts vaccinatie verplicht.

Aanbevolen vaccinaties
Voor Benin is het aanbevolen u te laten vaccineren voor: DTP en Hepatitis A en BMR.

Malaria
In Benin is Malaria aanwezig. 

Thuisvaccinatie
Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Via Thuisvaccinatie kunt u zich laten adviseren en vaccineren wanneer u het uitkomt. Ook in de avond en in het weekend.

VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Benin e-visa service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een e-visa aanvraag via VisumPlus kost vanaf € 85,- . Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst van Benin en de BTW.

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw e-visa aanvraag bij de immigratiedienst wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Benin elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!
Benin, officieel de Republiek Benin, is een land in Afrika. Het grenst in het westen aan Togo, in het noordwesten aan Burkina Faso, in het noordoosten aan de Republiek Niger in het oosten aan Nigeria. In het zuiden ligt het aan de Baai van Benin, onderdeel van de Golf van Guinee. Tot 1975 was het land bekend onder de naam Dahomey. De Republiek Dahomey werd op 1 augustus 1960 onafhankelijk van Frankrijk.

De meeste inwoners van Benin wonen op de zuidelijke kustvlakten waar zich dan ook de grootste steden bevinden, zoals Porto-Novo en Cotonou. Door het land stromen verschillende rivieren zoals de Kouffou en de Mono, de Zou die door Porto-Novo stroomt, de Okpara die een deel van de grens met Nigeria vormt en de Niger die de grens met de republiek Niger vormt.


CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA