COVID-19-test

COVID-19 PCR-test aanvragen

Bestel uw Covid-19-test online (PCR- en antilichaamtests)

We werken met privé geaccrediteerde medische laboratoria, die volledig gecertificeerd zijn en werken
volgens de hoogste normen.

De volgende testen zijn mogelijk:

PCR-test in het laboratorium | € 160,-
IgG Antilichaamstest in het laboratorium | € 100,-


Zie de rechterzijde van deze pagina voor alle informatie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Wenst u tests voor meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.


COVID-19-test aanvragen | € 160,-

Type COVID-19-test


Selecteer locatie


Selecteer locatie


Contactgegevens

Emailadres

Voornamen

Achternaam

Geboortedatum

Open the calendar popup.

Paspoortnummer

Geslacht


Straatnaam en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Provincie

Land

Telefoonnummer

Reisgegevens (indien van toepassing)
Wanneer u de test besteld voor uw reis, hebben wij deze datum nodig om de 72 uurs deadline in acht te nemen

Datum vertrek uit Nederland 

Open the calendar popup.

Datum van aankomst in het land van bestemming

Open the calendar popup.

Vluchtnummer

Datum van afspraak

Gewenste datum van afspraak

Open the calendar popup.

Na ontvangst van uw aanvraag dienen wij deze z.s.m. in bij het laboratorium van uw keuze. Deze nemen contact met u op voor het maken van de definitieve afspraak.

Hierbij houden deze rekening met uw wensen. Let er op dat veel landen een bepaalde periode hanteren met betrekking tot de geldigheid van de test.

Bevestiging

Ik bevestig dat ik alle antwoorden naar waarheidsgetrouw heb ingevuld en dat VisumPlus deze informatie kan gebruiken voor mijn COVID-19-test aanvraag bij het gecertificeerde laboratorium van mijn keuze.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Corona / COVID-19-Test
Corona / COVID-19-Test

COVID-19 test aanvragenIn samenwerking met de gerenommeerde en gecertificeerde laboratoria is het mogelijk uzelf en uw medewerkers en / of reizigers te laten testen. Dit kan ook wanneer er geen klachten of symptomen zijn. Zodat u over de noodzakelijke documenten beschikt om quarantaine bij aankomst te voorkomen. Ook kunt u de tests gebruiken om uzelf of bijvoorbeeld medewerkers te laten testen na terugkeer uit het buitenland.

Let op: deze 2 laboratoria zijn niet geaccordeerd door de ambassade van China. Voor alle overige bestemmingen is het wel bruikbaar.  

VisumPlus biedt al jaren professionele legalisatie en visaservices. Ons servicepakket hebben wij nu uitgebreid met Corona / COVID-19-tests voor reizigers die dat nodig hebben.

Uw COVID-19 PCR-test betaalt u veilig, vertrouwd en snel met:
  iDEAL,  creditcards!


Vraag aan de linkerzijde direct een COVID-19 PCR-test aan!
 Welke COVID-19 tests zijn er?


De volgende tests zijn mogelijk:

PCR (Polymerase chain reaction)
  • Swab van neus en keel, laat zien of men momenteel het virus heeft
  • PCR (meestal vereist voor reizen)

Bij een test bij het laboratorium, u vult het aanvraagformulier op onze website in en daarna zal er contact met u worden opgenomen voor het maken van de afspraak. Vanaf het moment dat de monsters zijn genomen, levert het laboratorium de resultaten meestal binnen 24 uur. De uitslag zal per email als PDF in het Nederlands / Engels worden verzonden.

Momenteel zijn de testlocaties:
  • Louwesweg 6, 1066 EC Amsterdam
  • Beneluxlaan 928, 3526 KJ Utrecht


IgG-antilichaam
  • Bloed (serologische) test, laat zien of iemand antistoffen heeft (immuniteit is nog niet bewezen)
  • Niet vereist voor reizen


Veel gestelde vragenWie doet de testanalyses?

We werken samen met privé-geaccrediteerde medische laboratoria, die volledig gecertificeerd zijn en werken volgens de hoogste normen. Zij voeren onder toezicht van de betrokken overheidsinstanties de analyses uit om u deze belangrijke gezondheidsinformatie snel, efficiënt en vertrouwelijk te bezorgen.


Ik moet Covid-19-testen doen om naar het buitenland te reizen. Is er een manier om een proces te versnellen?


Wij zullen dienovereenkomstig handelen en u de tests / resultaten tijdig bezorgen. Echter moet er rekening gehouden worden met de huidige situatie waarin overal de wachttijden op test oploopt. Als de testtijd echter direct invloed heeft op de goedkeuring van uw visum en de rest van uw reisplanning, raden we u aan contact met ons op te nemen.VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Corona / COVID-19 testservice kunt op elk gewenst moment gebruiken. Het servicetarief is inclusief de eventuele verzendkosten binnen Nederland en de BTW (0%).

Persoonlijke gezondheidsgegevens
De autoriteiten van het land van visumafgifte eisen dat u actuele resultaten van de coronavirustests voorlegt om het visum te verkrijgen. Deze resultaten worden aan VisumPlus geleverd door een onafhankelijk laboratorium. De toestemming wordt dus verkregen door VisumPlus namens het uitbestede laboratorium in uw vestiging. De toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door een e-mail te sturen naar info@visumplus.nl. De intrekking van de toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de bewerking op basis van de toestemming vóór de intrekking. Voor meer gedetailleerde informatie over het verwerken van gezondheidsgegevens kunt u het Privacybeleid van VisumPlus raadplegen.
CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA