Egypte e-visa

Online visum voor Egypte aanvragen (e-visa)

Eenvoudig uw visum (e-visa) voor Egypte aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw visum voor Egypte aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.


Start Egypte e-visa visum aanvraag! v.a. € 50,-

Type toeristenvisum


Aankomstdatum in Egypte

Open the calendar popup.

Vertrekdatum uit Egypte

Open the calendar popup.
Informatie van de vorige reis

Bent u eerder in Egypte geweest?


Aankomstdatum

Open the calendar popup.

Vertrekdatum

Open the calendar popup.

Adres vorige verblijf

Reisgegevens

Bent u ooit een land uitgezet?


Bij welk land?

Op welke datum?

Open the calendar popup.
Persoonsgegevens
Alle voornamen zoals in het paspoort

Voornamen 

Zoals dikgedrukt in het paspoort

Achternaam 

Geslacht


Geboortedatum

Open the calendar popup.

Geboorteplaats

Geboorteland

Nationaliteit

Indien van toepassing

Vorige nationaliteit 

Indien van toepassing

Tweede nationaliteit 

Beroep

Burgerlijke staat

Contactgegevens

Straat en huisnr.

Postcode

Woonplaats

Provincie

Land

Telefoonnummer

E-mailadres

Verblijfsgegevens

Naam accommodatie in Egypte

Adres accommodatie in Egypte

Telefoonnummer accommodatie in Egypte

E-mailadres accommodatie in Egypte

Aanvullende vereisten

Voor de aanvraag is een duidelijke kleurenscan van uw paspoort (persoonspagina) vereist.

Het moet een scan zijn, niet een foto van het paspoort. Alles moet goed zichtbaar en leesbaar zijn.

Het bestand moet JPEG formaat zijn en mag maximaal 500 KB zijn.

klik op "bladeren" om uw paspoortscan te uploaden.

Duidelijke scan van de retourtickets

Het bestand moet PDF of JPEG formaat zijn en mag maximaal 500 KB zijn.

klik op "bladeren" om uw scan te uploaden.

Bevestiging

Ik bevestig dat ik alle antwoorden naar waarheidsgetrouw heb ingevuld en dat VisumPlus deze informatie kan gebruiken voor mijn Egypte e-visa visumaanvraag bij het ministerie van immigratie van Egypte.

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot 5 werkdagen kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw e-visa gereed is, ontvangt u deze per e-mail.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Egypte
Egypte

Visum nodig? | Ja


Voor Egypte is een e-visa of visum bij aankomst vereist (bij aankomst alleen mogelijk via een touroperator).

Met een e-visa bespaard u de wachtrij bij aankomst en kunt u direct doorlopen! 

VisumPlus biedt al jaren professionele visumservice. Ga voor zeker en kies de beste, voordeligste en snelste manier om een visum voor Egypte aan te vragen!

Start aan de linkerzijde uw Egypte e-visa aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Het toeristenvisum is verkrijgbaar als Single- en Multiple Entry visum met een geldigheid van 3 maanden vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur is 3 maanden.

Het e-visa is Single- of multiple Entry, de maximale verblijfsduur is 30 dagen. De verwerkingstijd is maximaal 5 werkdagen. Meestal is het e-visa eerder gereed. 

Visa on arrival


Er bestaat een mogelijkheid om het visum voor Egypte bij aankomt te kopen. De prijs verschilt per luchtvaartmaatschappij (basisprijs van de immigratiedienst is $ 20,- USD). Hiervoor moet u bij aankomst wel in de rij en u heeft geen zekerheid dat u het visum ook daadwerkelijk krijgt toegewezen. Het is dus raadzaam het visum vooraf in Nederland aan te vragen.

Let op, met ingang van 15 mei 2015 moet iedere reiziger die niet met een touroperator een groepsreis boekt vooraf een visum aanvragen! U kunt dan niet meer een visum bij aankomst kopen. Reis u zelfstandig, boekt u zelf uw tickets? Start dan aan de linkerzijde direct uw visumaanvraag!

De maximale verblijfsduur met een Visa on Arrival is 30 dagen.Vaccinatie adviesVerplichte vaccinaties
Voor Egypte zijn geen verplichte vaccinaties.

Aanbevolen vaccinaties
Voor Egypte is het aanbevolen u te laten vaccineren voor: DTP en Hepatitis A en BMR.

Malaria
In Egypte is geen Malaria aanwezig.

Thuisvaccinatie
Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Via Thuisvaccinatie kunt u zich laten adviseren en vaccineren wanneer u het uitkomt. Ook in de avond en in het weekend.Ambassade / Consulaat


Ambassade Egypte  
Badhuisweg 92  
2587 CL Den Haag  
070 354 20 00/45 35  
Egypte, officieel de Arabische Republiek Egypte is een staat in het noordoosten van Afrika. Het land omvat ook het schiereiland Sinaï, dat geografisch bij Azië wordt gerekend. Egypte grenst aan de Middellandse Zee in het noorden, de Gazastrook en Israël in het noordoosten, de Rode Zee in het oosten, Soedan in het zuiden en Libië in het westen.

Egypte heeft een oppervlakte van 1.001.450 km² en ruim 83 miljoen inwoners. Van de bevolking woont een groot deel in de vruchtbare omgeving van de Nijl, die ook wel de 'levensader van Egypte' wordt genoemd. Hoewel de Nijlvallei en -delta slechts ongeveer 5,5 procent van de totale oppervlakte omvatten, woont hier bijna de gehele bevolking en bevinden zich er de grote steden, zoals Caïro, de hoofdstad en grootste stad, en Alexandrië. Grote delen van de rest van het land worden bedekt door woestijnen als de Sahara.

De geschiedenis van Egypte is bijna even lang als die van de mensheid zelf; het Oude Egypte was een van de vroegste beschavingen ter wereld en is in het huidige Egypte nog terug te zien in de vorm van enkele beroemde bouwwerken, zoals de sfinx en de piramiden van Gizeh en de archeologische sites rond Luxor.

Egypte is een semipresidentiële republiek en bezette in 2009 de 123e plaats in de index van de menselijke ontwikkeling van de VN. Internationaal gezien is Egypte lid van onder meer de VN, de WTO en de Arabische Liga, waarvan het hoofdkantoor zich in Caïro bevindt.VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Egypte e-visa visum service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een Egypte e-visa visum aanvraag via VisumPlus kost vanaf € 50,-. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst van Pakistan en de BTW.  

Disclaimer
VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw e-visa aanvraag bij de immigratiedienst van Egypte wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Egypte elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!
CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA