Laos eVisa

Online visum voor Laos aanvragen (eVisa)

Eenvoudig uw eVisa voor Laos aanvragen in het Nederlands en betalen met iDeal of Creditcard? Vraag dan snel en eenvoudig uw eVisa voor Laos aan via VisumPlus met onderstaand formulier.

Voor hulp bij het invullen van uw visumaanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@visumplus.nl.

Reist u met meerdere personen? Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u, voor het afrekenen, de mogelijkheid een of meerdere aanvragen toe te voegen aan uw bestelling.


Laos eVisa Toerist aanvragen | € 90,-
Achternaam zoals dikgedrukt in het paspoort

Achternaam 

Alle voornamen zoals vermeld in het paspoort

Voornamen (alle) 

Geslacht


Geboortedatum

Geboorteland

Telefoonnummer

Beroep

Straatnaam en huisnr.

Provincie

Nationaliteit

Paspoortgegevens

Paspoortnummer

Paspoort uitgiftedatum

Paspoort vervaldatum

Open the calendar popup.

Land van uitgifte

Reisgegevens

Eerste plaats van aankomst in Laos.


Staat uw plaats van aankomst er niet bij? Vraag dan een normaal visum aan. Klik hier voor de aanvraag van een normaal visum.

Moet minimaal 5 dagen in de toekomst zijn

Verwachte datum van aankomst 

Open the calendar popup.

Type vervoerVerblijfsgegevens

Doel van het bezoek


Eerste verblijfsadres in Laos

Indien van toepassing: Volgend land van bestemming

Let op: het eVisa is 1x entry. Vanaf de dag van afgifte is het eVisa 60 dagen geldig. De maximale verblijfsduur in Laos is 30 dagen.

Aanvullende gegevens

Voor de aanvraag is een duidelijke kleurenscan van uw paspoort (persoonspagina) vereist.

Het bestand moet PDF, JPEG, PNG of BMP formaat zijn en mag maximaal 500 KB zijn. Een onjuiste scan kan voor afwijzing zorgen!

klik op "bladeren" om uw paspoortscan te uploaden.

Voor de aanvraag is een duidelijke kleurenscan van uw pasfoto vereist.

De pasfoto kunt u zelf maken met een digitale camera of een echte pasfoto inscannen. Let op deze moet aan de officiële paspoort pasfoto eisen voldoen en 3.5 x 4.5 cm zijn. (Lichte egale achtergrond. Geen schaduwen ect. )

Het bestand moet PDF, JPEG, PNG of BMP formaat zijn en mag maximaal 500 KB zijn. Een onjuiste scan kan voor afwijzing zorgen!

klik op "bladeren" om uw scan te uploaden.

Bevestiging

Ik bevestig dat ik alle antwoorden naar waarheidsgetrouw heb ingevuld en dat VisumPlus deze informatie kan gebruiken voor mijn Laos eVisa visumaanvraag bij het ministerie van buitenlandse zaken van Laos.

Ik ben mij ervan bewust dat het besluit tot 3 werkdagen kan duren, ongeacht eventuele dringende reisplannen. Zodra uw eVisa gereed is, ontvangt u deze per e-mail.

Ik bevestig dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Deze kunt u altijd inzien op onze website.

Laos
Laos

Visum nodig? | Ja


Alle soorten visa voor Laos kunt u gemakkelijk online aanvragen bij VisumPlus. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u het gewenste visum selecteren, waarna u een overzicht krijgt met de visumvereisten en de kosten. Op deze pagina vind u een overzicht van alle soorten visa voor Laos en de bijbehorende vereisten.

Start aan de linkerzijde direct uw aanvraag!
 Geldigheid & Verwerkingstijd


Voor toeristen is er een eVisa beschikbaar. Het eVisa is 1x entry met een maximale verblijfsduur van 30 dagen. Het eVisa is geldig voor 60 dagen vanaf de dag van afgifte.
De verwerkingstijd voor het eVisa is 3 werkdagen.

Laos eVisa


Het eVisa voor Laos is alleen bruikbaar wanneer u aankomst in Laos via de volgende plaatsen:

  • Wattay International Airport (Vientiane Capital)
  • Lao – Thai Friendship Bridge I (Vientiane Capital)
  • Luang Prabang International Airport (Luang Prabang)
  • Lao – Thai Friendship Bridge II (Savannakhet Province)
  • Pakse International Airport (Champasack Province)

Zodra u met de eVisa-goedkeuringsbrief in Laos aankomt, volgt u de onderstaande stappen:

  • Ga naar de Immigration area en ga de speciale eVisa-rij in.
  • Presenteer uw paspoort en eVisa-goedkeuringsbrief aan de immigratieambtenaar.
  • Krijg de definitieve goedkeuring voor toegang tot Laos.Vaccinatie adviesVerplichte vaccinaties
Voor Laos zijn geen verplichte vaccinaties.

Aanbevolen vaccinaties
Voor Laos is het aanbevolen u te laten vaccineren voor: DTP en Hepatitis A.

Malaria
In Laos is Malaria aanwezig. 

Thuisvaccinatie
Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Via Thuisvaccinatie kunt u zich laten adviseren en vaccineren wanneer u het uitkomt. Ook in de avond en in het weekend.Ambassade / ConsulaatAmbassade Laos
Av. de la Brabanconne 19-21
B-1000 Brussel België
www.ambalao.be
Laos, of officieel Democratische Volksrepubliek Laos, is een land in Azië en grenst aan Myanmar, China, Vietnam, Cambodja en Thailand. Een inwoner van Laos noemt men een Laotiaan.

Laos is een land dat ligt in Zuidoost-Azië ten noorden van Thailand en ten westen van Vietnam. Het is het enige land in Pacifisch Azië dat geen kustlijn heeft.

Het land heeft een oppervlakte van 236.800 km², waarvan 4736 km² water. Het totale oppervlak is nagenoeg even groot als het Verenigd Koninkrijk, en bijna 6 keer zo groot als Nederland. Het landschap is grotendeels erg ruw bergachtig terrein – waaronder het Annamitisch gebergte – met hier en daar wat vlakke gebieden, voornamelijk langs de Mekong.

Het hoogste punt in het land is Phou Bia met 2819 meter, in de provincie Xhieng Khuang. Het laagste punt is de Mekong die op 70 meter stroomt. Laos ligt tussen 14 en 22 graden noorderbreedte en tussen de 100 en de 106 graden oosterlengte. De lengte van de Laotiaanse landgrenzen bedraagt 5083 km, waarvan 423 km met China, 235 km met Myanmar, 541 km met Cambodja, 1754 km met Thailand en 2130 km met Vietnam. De grootste rivier is de Mekong.VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandelt iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online Laos eVisa visum service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een Laos eVisa aanvraag via VisumPlus kost € 90,-. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Immigratiedienst van Laos en de BTW.  

Disclaimer
VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw eVisa aanvraag wenst te doen, kunt u de aanvraag direct bij de immigratiedienst doen. Klik hier om onze website te verlaten. Wanneer u uw eVisa voor Laos elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!


CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA