Start visumaanvraag
NIEUWS

BESTE BESTEMMINGEN MEI

Wil je in mei op vakantie, maar weet je niet welk land je het beste kunt bezoeken? Ontdek welke landen als beste reistijd mei hebben.

Indonesië
Op Java & Bali valt de meeste regen tussen november en maart, vooral in januari. De droogste maanden zijn juli t/m september. De beste reistijd voor een rondreis door Java & Bali is onze zomer, van mei t/m eind oktober. In augustus en september valt hier de minste regen. Beleef in mei Hari Raya Waisak; het Boeddhistisch nieuwjaar. Voor Indonesië is een e-VoA of een e-visa vereist, klik hier voor meer informatie over het visum voor Indonesië.

Cuba 
Een reis naar Cuba is een stap terug in de tijd. Wandelen door de straten van Havana en het kleurrijke Trinidad. Ontdekt de groene tabaksvallei van Viñales. April valt in het droge seizoen en dat maakt deze maand een goede reisperiode. Weinig regen, volop zon: ideaal voor sightseeing en relaxen op de witte, Cubaanse stranden. Voor Cuba is een toeristenkaart vereist, klik hier voor meer informatie over de toeristenkaart voor Cuba.

Suriname 
Het droge seizoen begint in Suriname in februari. Je ontloopt dan de regenachtige periodes en tegelijkertijd is de grootste hitte nog niet begonnen. Mei is ook een ideale maand voor een bezoek aan Suriname. Voor Suriname is een e-visa of de Entry Fee vereist, klik hier voor meer informatie over het visum en de Entry Fee voor Suriname.

Madagaskar
Als je naar Madagaskar reist in mei, is het aan te raden om het begin van de maand te kiezen. Hier zijn de temperaturen nog iets aangenamer en is er minder kans op regen. Het eiland Madagaskar staat bekend om zijn unieke flora en fauna, dus als je in mei reist, kun je genieten van de prachtige natuur die in bloei staat. De weelderige groene landschappen zorgen voor adembenemende uitzichten. Als je van plan bent om in mei naar Madagaskar te reizen, hoef je je geen zorgen te maken over extreem weer. Met aangename temperaturen, af en toe een verfrissende regenbui en prachtige bloeiende natuur, is mei een goede maand om dit bijzondere eiland te verkennen. Houd er wel rekening mee dat het eiland in het begin van de maand iets warmer is en dat er af en toe een bui kan vallen. Voor Madagaskar kunt u een e-visa aanvragen en uzelf de wachtrij bij aankomst besparen, klik hier voor meer informatie over het visum voor Madagaskar.

Andere populaire bestemmingen in de maand mei zijn:


Altijd mooi weer? Iedere maand van het jaar is geschikt om te reizen naar de ABC-eilanden! Aruba met haar prachtige witte stranden, Bonaire met haar rust & mooie natuur en Curaçao met het monumentale Willemstad.

NIEUWS
UITBREIDING VISA VOOR SRI LANKA
Vanaf heden zijn er meerdere type visa voor Sri Lanka beschikbaar (ETA) 
lees meer
CHINA VISUMVRIJ VERLENGD TOT DECEMBER 2025
Visumvrij reizen voor 15 dagen naar China is verlengd tot december 2025 
lees meer
BESTE BESTEMMINGEN MEI
Beste reistijd | Beste bestemmingen voor de maand mei 
lees meer
Meer nieuws
CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA