Start visumaanvraag
NIEUWS

BESTE BESTEMMINGEN | MAART

Wil je in maart op vakantie, maar weet je niet welk land je het beste kunt bezoeken? Ontdek welke landen als beste reistijd maart hebben.

Nepal
Of je nu een trektocht wilt maken door het indrukwekkende Himalaya-gebergte, neushoorns wilt spotten in Chitwan National Park of de tempels in de Kathmandu-vallei wilt bekijken: maart is een goede maand om Nepal te ontdekken. Je reist dan midden in het droge seizoen. De zon schijnt volop en in de bergen is het aangenaam warm. De perfecte periode voor een trektocht door het Annapurna-gebergte of naar het Mount Everest Basecamp. Voor Nepal is een e-visa vereist, klik hier voor meer informatie over het visum voor Nepal.

Cuba 
Een reis naar Cuba is een stap terug in de tijd. Wandelen door de straten van Havana en het kleurrijke Trinidad. Ontdekt de groene tabaksvallei van Viñales. Maart valt in het droge seizoen en dat maakt deze maand een goede reisperiode. Weinig regen, volop zon: ideaal voor sightseeing en relaxen op de witte, Cubaanse stranden. Voor Cuba is een toeristenkaart vereist, klik hier voor meer informatie over de toeristenkaart voor Cuba.

India
Vier het kleurrijke Holi-festival in India
India staat het hele jaar bol van de festivals, maar Holi is misschien wel het bekendste. Ben je in maart in India, probeer dit Hindoeïstische festival dan zeker mee te pikken. Holi is een combinatie van een lentefeest, een viering van de overwinning van het goede en een nieuwjaarsfeest. De locals bekogelen elkaar als teken van liefde en vriendschap met gekleurd poeder en water. Overal wordt gedanst en gezongen. Neem oude kleding mee die vies mag worden, want je ontkomt er niet aan dat je onder gesmeerd zal worden met verfpoeder in alle kleuren van de regenboog. Voor India is een e-visa vereist, klik hier voor meer informatie over het visum voor India.

Suriname 
Het droge seizoen begint in Suriname in februari. Je ontloopt dan de regenachtige periodes en tegelijkertijd is de grootste hitte nog niet begonnen. Maart is ook de ideale maand voor een bezoek aan het natuurreservaat Galibi, waar je kunt zien hoe zeeschildpadden hun eieren leggen. Voor Suriname is een e-visa of de Entry Fee vereist, klik hier voor meer informatie over het visum en de Entry Fee voor Suriname.

Egypte
Een vakantieland vol adembenemende bouwwerken van onwerkelijke proporties, mythologie en zonovergoten stranden. Er is in Egypte veel te zien op cultureel gebied, je kunt er fantastisch duiken, door de woestijn trekken, een cruise maken over de Nijl of gewoon lekker van een zonvakantie genieten in één van de vakantieparadijzen aan de Rode Zee. Kortom, Egypte is een diverse vakantieland waar je helemaal tot rust kan komen. Voor Egypte is een e-visa vereist, klik hier voor meer informatie over het visum voor Egypte.

Andere populaire bestemmingen in de maand maart zijn:

NIEUWS
BESTE BESTEMMINGEN MEI
Beste reistijd | Beste bestemmingen voor de maand mei 
lees meer
IMMIGRATIEDIENST INDONESIË GESLOTEN IN APRIL 2024
De immigratiedienst van Indonesië is gesloten van 8 t/m 15 april. 
lees meer
INDIA 30 DAGEN TOERISTENVISUM IN PRIJS VERLAAGD
De immigratiedienst heeft de prijs voor een 30 dagen toeristenvisum tijdelijk in prijs verlaagd 
lees meer
Meer nieuws
CONTACT

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@visumplus.nl

Meer informatie via de:
Contactpagina

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
SOCIAL MEDIA